Παναθηναϊκός: Με τρεις απουσίες κόντρα στην Μπάγερν
Τις υπηρεσίες των Νέιτ Γουόλτερς, Ματέους Πονίτκα και Δημήτρη Αγραβάνη θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την Euroleague (28/03).
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου (28/03) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague.
Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι για να ξεκινήσουν με το δεξί την τελευταία «διαβολοβδομάδα» της διοργάνωσης και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Παρασκευή (31/03).
Για ακόμα μία φορά ο Χρήστος Σερέλης είδε τους Δημήτρη Αγραβάνη, Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Γουόλτερς να μένουν εκτός προπόνησης κι ως εκ τούτου δεν θα καταφέρουν να δώσουν το παρών κόντρα στους Βαυαρούς.
Αυτό που μένει να φανεί είναι αν κάποιος από αυτούς θα καταφέρει να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.