Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στα γραφεία της ΕΠΟ για την κρίσιμη συνάντηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τους Στιβ Μπένετ και Τάκη Μπαλτάκο.
Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος της Superleague έφτασε λίγο μετά την άφιξη των Αχιλλέα Μπέου, Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Μελισσανίδη στην ομοσπονδία, όπου θα τεθούν επί τάπητος τα σοβαρά προβλήματα της ελληνικής διαιτησίας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Εκτός συνέχειας από το Australian Open έμεινε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη Μαρία Σάκκαρη. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (19:00 - MEGA News) την ισπανική Εστουδιάντες για τη φάση των «16» του Eurocup γυναικών, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση.