Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα: Ρίγη συγκίνησης με το βίντεο για την γιαγιά της

Δανάη Μπάρκα: Ρίγη συγκίνησης με το βίντεο για την γιαγιά της

Η τρυφερή εξομολόγηση...

Η Δανάη Μπάρκα έχει δείξει αμέτρητες φορές την αγάπη που έχει για την γιαγιά της και η αδυναμία που τρέφει η μια στην άλλη είναι απερίγραπτη για αυτό και συνέχεια η παρουσιάστρια μιλάει για εκείνη, τόσο από τα social media, όσο και μέσα από την εκπομπή της.

Μάλιστα, με αφορμή την σημερινή παγκόσμια ημέρα «γιαγιάς», η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά τρυφερά και άκρως απολαυστικά βίντεο μαζί της, τα οποία και συνόδεψε με ένα πανέμορφο κείμενο.

Η τρυφερή ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα με την γιαγιά της

«Παγκόσμια ημέρα «γιαγιάς» Άρα, παγκόσμια ημέρα αγάπης ασφάλειας, αγκαλιάς, μυρωδιάς, και χαράς.

Η γιαγιά μου, η καρδιά μου, η αγάπη μου είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που μπορεί να με πάρει τηλέφωνο και πριν καν το σηκώσω βάζω τα κλάματα. Η γιαγιά μου, η παγκόσμια ημέρα αγάπης μου έχει την πιο ωραία αγκαλιά. Η γιαγιά μου που αγχώνεται για όλο τον κόσμο και αγαπάει όλους τους φίλους μου είναι ο πιο σπάνιος ανθρωπος που υπάρχει. Η γιαγιά που κάθε πρωί πριν ξεκινήσει η εκπομπή μας παίρνει, την βάζω ανοιχτή ακρόαση και μας δίνει την ευχή της. Η γιαγιά μου που πάει σε αγνώστους όπου κι αν βρίσκεται και λέει ‘εγώ είμαι η γιαγιά της Δανάης από το mega’ και χαίρεται μόνη της και μετά μου στέλνουν μηνύματα στο instagram όλοι όσοι έχει γνωρίσει.

Η γιαγιά μου που δεν διανοούμαι να μην την έχω κι όσες φορές μου κάνει πλάκα και λέει ότι θα πεθάνει, αυτόματα σκέφτομαι ότι δεν θα έχω πια ζωή. Η γιαγιά μου που οι πιο τρελές ιστορίες του κόσμου, της ανήκουν. Όπως της ανήκω εγώ, και ό,τι μου ζητήσει. Γιαγιά μου, είσαι ο θησαυρός της ζωής μου. Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Γιαγιά μου, σ αγαπάω και πονάει η καρδιά μου απ την πολλή αγάπη. Γιαγιάδες εκεί έξω, είστε τα πιο όμορφα λουλούδια του κόσμου. Γιαγιά μου είσαι ο καλύτερος συνοδηγός στο αμάξι μου, και το πιο όμορφο κορίτσι που έχω συναντήσει. Σ αγαπάω και θα κάνω όσα παιδιά χρειαστεί μέχρι έστω κι ένα να σου μοιάσει και να χαίρεσαι ???? Σ αγαπάω σ αγαπάω σ αγαπάω σ αγαπάω σ αγαπάω σ αγαπάω ????» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024