Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Νέα διακοπή της δίκης –  «Είναι μία ψυχοφθόρα κατάσταση»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Νέα διακοπή της δίκης – «Είναι μία ψυχοφθόρα κατάσταση»

«Με υπομονή αντιμετωπίζουν την εκ νέου διακοπή» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν

Σε νέα διακοπή οδηγήθηκε η δίκη του κατηγορούμενου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος κατά τη διάρκεια της δίκης ζήτησε τον λόγο και ενημέρωσε πως άλλαξε εκ νέου συνήγορο υπεράσπισης και από ‘δω κι έπειτα θα εκπροσωπείται και πάλι από τον δικηγόρο Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος συνήγορός του.

Ωστόσο, ο κ. Παπαϊωαννίδης λόγω κωλύματος δεν κατάφερε να παρευρεθεί στη σημερινή δίκη και έτσι διεκόπη ξανά για τις 24 Απριλίου.

«Με υπομονή αντιμετωπίζει την εκ νέου διακοπή της δίκης η οικογένεια της Καρολάιν» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης.

«Είναι σε στάση αναμονής, είναι μία διαδικασία ψυχοφθόρα…περιμένουν να τελειώσει η διαδικασία για να ηρεμήσει και η μητέρα της Καρολάιν και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο παιδί που βρίσκεται στις Φιλιππίνες» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τον συνάδερφό του, τον κ. Παπαϊωαννίδη, ο δικηγόρος δήλωσε πως ευελπιστεί, όπως έγινε στην εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό, έτσι και τώρα να υπάρξει μία «υψηλού βαθμού αντιδικία, με αλληλοσεβασμό ώστε να βοηθήσουμε το δικαστήριο να βγάλει μία δίκαιη απόφαση όπως και πρωτόδικα» σημείωσε ο κ. Χαρμάνης.

Υπενθυμίζεται πως ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν συν έντεκα έτη κάθειρξη και έξι μήνες για τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας.

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024