Παράσυρση 30χρονης γυναίκας από αυτοκίνητο στη Ναύπακτο
Η 30χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.
Συναγερμός σήμανε το πρωί στο ΕΚΑΒ με παράσυρση 30χρονης γυναίκας που σημειώθηκε στη Ναύπακτο.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Πώς συνέβη
Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, η παράσυρση της γυναίκας ηλικίας περίπου 30 ετών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Αθ.Νόβα και Ασημακοπούλου στην Ναύπακτο.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ και στη τροχαία.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, ενώ η τροχαία διενεργεί έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.
Ανήσυχοι οι κάτοικοι στην περιοχή
Υπενθυμίζεται ότι αρχές του περασμένου μήνα, ένα άνδρας συνελήφθη, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη, πάλι στην ίδια περιοχή.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος, οδηγώντας τα ξημερώματα αυτοκίνητο στην παλαιά εθνική οδό Αντιρρίου – Λιδωρικίου, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα 50χρονο που κινούταν πεζός, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του τροχαίου.
Η Ναύπακτος βλέπει το τελευταίο διάστημα τα τροχαία να αυξάνονται με άτομα κάθε ηλικίας και εμφανίζονται ανήσυχοι.
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης προτείνει όριο θητειών- Η αιχμή για Στουρνάρα και Παναγόπουλο
- Μαύρο Στέμμα: Ναζί, συλλήψεις, ποδολαγνεία, υποκλοπές και τρεις σφαίρες – Όλα τα σκάνδαλα πριν τον Άντριου
- Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό και μία αγωνιστική στον Λεσόρ από την Ευρωλίγκα
- Η επόμενη μέρα: «Ο νόμος που πρέπει να εφαρμοστεί» για τον έκπτωτο πρίγκιπα Άντριου, η ικανοποίηση και η χειρότερη κρίση
- Παναγιώτα Θεοδωρακοπούλου: «Πάει, απέθανε η αρχόντισσα»
- Αντιπρόεδρος Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας: Δεν αξιολογούμε τη χθεσινή τεχνική βλάβη σαν μικρό συμβάν







