Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σπόραρ χάνει ένα στα τρία πέναλτι!

Ο Σπόραρ χάνει ένα στα τρία πέναλτι!

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Σλοβένος φορ του Παναθηναϊκού αστοχεί από την άσπρη βούλα

Ο Παναθηναϊκός ως τώρα είχε το απόλυτο με 9 στα 9 πέναλτι. Είχε. Ο Σπόραρ αστόχησε στο δέκατο και χάθηκε η ευκαιρία κόντρα στο Βόλο. Ο Σλοβένος αστόχησε στο πέμπτο που εκτέλεσε φέτος με τους «πράσινους». Έμοιαζε ως ο ιδανικός εκτελεστής.

Μια ματιά όμως στην καριέρα δεν πείθει ότι ο 29χρονος φορ είναι «άχαστος» από την άσπρη βούλα. Κόντρα στο Βόλο, στη Λεωφόρο, είδαμε το όγδοο χαμένο πέναλτι στην καριέρα του  Σπόραρ.

Οκτώ στα 32. Χάνει δηλαδή το ένα στα τρία που εκτελεί. Αυτό βάση στατιστικής. Κι αν την τελευταία στιγμή έσωσε τον ΠΑΟ κόντρα σε ΠΑΣ και Ολυμπιακό δεν συνέβη το ίδιο στο τρίτο του πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Τελευταία φορά είχε αστοχήσει στις 4/9/2021 με τη Σλοβενία κόντρα στη Μάλτα για προκριματικά του Μουντιάλ (δεν κόστισε τη νίκη αφού η εθνική είχε νικήσει 1-0). Για το κύπελλο Σλοβακίας είχε αστοχήσει με τη Σλόβαν κόντρα στη Ζίλινα (2-0),αλλά και κόντρα στην Μπράγκα (2-2) για το Γιουρόπα Λιγκ την ίδια χρονιά.

Το 2019 έχασε πέναλτι για το σλοβάκικο πρωτάθλημα κόντρα στην Ντουναϊσκα Στρέντα (1-0), αλλά και στην ήττα από τη Σένιτσα (1-2). Τα δυο πρώτα τα είχε χάσει το 2015 και το 2016 ως παίκτης της Ολίμπια και τις δυο κόντρα στην Κρκα Νόβο Μέστο για το σλοβένικο πρωτάθλημα (3-1)

Ένα με τον Παναθηναϊκό, ένα με την Εθνική Σλοβενίας, τέσσερα με τη Σλόβαν και δυο με την Ολίμπια.

Δεν τα λες και λίγα. Οκτώ στα 32 χαμένα.

Είχε σκοράρει πριν 1,5 μήνα κόντρα στον Κλεϊμαν στο 2-0 για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά τώρα ο πολιτογραφημένος Ισραηλινός πορτιέρο τον σταμάτησε.

Για τον γκολκίπερ του Βόλου ήταν το 11ο πέναλτι που πιάνει στην καριέρα του και 4ο στην ελληνική Σούπερ Λίγκα. Συνολικά έχει πιάσει έντεκα στα 50 που είναι επίσημα καταγεγραμμένα.

Πιάνει το ένα στα πέντε. Δεν το λες και άσχημο ποσοστό για ένα τερματοφύλακα.

Sports in

«Βόμβα» από τη Λιθουανία: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ για Ναν»

Στη Λιθουανία βάζουν… φωτιά για το μέλλον του Κέντρικ Ναν στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό, αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ και περιμένει πρόταση – Όλα τα δεδομένα για τον Αμερικανό σκόρερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024