Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Νίκος Συρίγος: Είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης;

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης;

Είναι Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος το νέο ζευγάρι της πόλης ή πρόκειται για δύο πολύ καλούς φίλους;

Είναι εδώ και λίγες ημέρες που φημολογείται πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιό της από τον Σπύρο Δημητρίου. Είναι όμως ο Νίκος Συρίγος ο άνθρωπος που της έκλεψε την καρδιά;

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, φέρεται να έχει έρθει πιο κοντά με τον δημοσιογράφο του MEGA Νίκο Συρίγο που συνεργάζεται με τη Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Οι δυο τους είχαν ποζάρει μαζί στο φωτογραφικό φακό, με τον Νίκο Συρίγο να δημοσιεύει στα social media τις φωτογραφίες τους. Είχε επιλέξει αυτόν τον τρόπο για να αποκαλύψει τη συνέντευξη που είχε κάνει στην αγαπημένη τραγουδίστρια.

Όταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έδωσε συνέντευξη στον Νίκο Συρίγο

Ήταν το 2021 που ο Νίκος Συρίγος είχε πάρει συνέντευξη από την τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη για την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Η τραγουδίστρια ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Σπύρο Δημητρίου.

«Στα μάτια τα δικά μου είσαι πιο όμορφη από ποτέ» είχε πει ο Νίκος Συρίγος στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην αρχή της συνέντευξης. Εκείνη τον ευχαρίστησε.

«Κάθε φορά που περνάω μια προσωπική αναστάτωση, με κάνει να νιώθω ανασφάλεια. Μου φαίνονται αστείες οι φήμες για εγκυμοσύνη. Ίσως επειδή ήμουν εργένισσα, πιστεύουν ότι παντρεύτηκα για αυτόν τον λόγο.

Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό. Λένε ότι είμαι έγκυος εδώ και 150 χρόνια. Δεν είμαι αρκούδα» είχε εξομολογηθεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Νίκο Συρίγο.

Η απάντησή της ερχόταν μετά από ερώτηση του Νίκου Συρίγου για μία δήλωση του τότε συζύγου της Σπύρου Δημητρίου περί ζήλιας.

Νίκος Συρίγος: «Ερωτεύομαι»

Πριν από λίγες ημέρες, ο γνωστός δημοσιογράφος μέσα από το blog του και με αφορμή την Άνοιξη έγραψε το νέο του κείμενο με τίτλο «Ερωτεύομαι».

«Στους ανθρώπους μπορείς να ερωτευτείς και χωρίς να αναπαραχθείς. Να ερωτευτείς για τον έρωτα. Ή για το γαμώτο. Κι ας έχει γίνει πια πολύ δύσκολη πίστα ο έρωτας. Ο πραγματικός. Όχι αυτός που «πουλάνε».

Να ξέρεις κάτι. Δεν θέλει πολλά για να ερωτευτείς. Αρκεί μια ματιά και μια μυρωδιά. Μεγάλο πράγμα η μυρωδιά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Συρίγος στο queen.gr.

Όταν μίλησε για τη ζωή του

Τον Μάρτιο του 2022 ο γνωστός δημοσιογράφος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό OK! μιλώντας για τις δύο κόρες του, τον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του, αλλά και την καθημερινότητα με τη μητέρα του.

«Εγώ λοιπόν με τις κόρες μου είμαι άπειρα ευαίσθητος. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει τύχει να διαχειριστώ και, πίστεψέ με, δεν ήταν εύκολη η ζωή μου. Έχω μια μάνα που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας είκοσι πέντε χρόνια και δίνει τη μάχη της μέρα με τη μέρα. Είχαμε ζόρικα προβλήματα ως οικογένεια γενικά», είχε αναφέρει ο Νίκος Συρίγος.

Το διαζύγιο και ο νέος έρωτας για Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, τον τελευταίο χρόνο, είδες αρκετές φορές δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον δικηγόρο, Σπύρο Δημητρίου, να γίνονται πρωτοσέλιδο.

Στα τέλη του περασμένου Φλεβάρη, η είδηση για τον οριστικό χωρισμό τους, έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, με αποκλειστική δήλωση στο TLIFE επιβεβαίωσε το τέλος στον γάμο της κόρης του με τον γνωστό δικηγόρο.

Μπορεί η τραγουδίστρια έκτοτε να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό της, ωστόσο ο Σπύρος Δημητρίου δήλωσε στη Νάνσυ Παραδεισανού και στην εκπομπή Γεια σου.

«Γίνεται να ξε-ερωτευτείς αλλά δε γίνεται να ξε-αγαπήσεις. Με την Ελεωνόρα διατηρώ άριστες σχέσεις, είναι μια σουπερ σταρ υπερταλαντούχα που τη θαυμάζω πολύ και θα συνεχίσω να την επισκέπτομαι στις συναυλίες της.

Τη θαυμάζω όντως ως καλλιτέχνιδα. Τώρα, αν είχαμε κάποια θέματα προσωπικά και δεν προχώρησε… Πάντα σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δυο».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, μετά τον χωρισμό της τραγουδίστριας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος ήρθαν πιο κοντά, με ορισμένους ανθρώπους από το περιβάλλον τους να κάνουν πλέον λόγο για μια τρυφερή φιλία ανάμεσά τους με πολλές προοπτικές.

Με όλα τα φώτα να έχουν πέσει πάνω τους μετά τις φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσά τους, μένει να επιβεβαιωθεί αν πρόκειται πράγματι για το νέο hot ζευγάρι της πόλης.

Sports in

LIVE: Τάρο Ντάνιελ – Στέφανος Τσιτσιπάς

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τάρο Ντάνιελ – Στέφανος Τσιτσιπάς για τον πρώτο γύρο του Wimbledon. Τηλεοπτικά από Novasports 1HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024