Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-4: Πάρτι πρόκρισης για τη «βασίλισσα»

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-4: Πάρτι πρόκρισης για τη «βασίλισσα»

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά που πέτυχε χατ-τρικ, η Ρεάλ διέλυσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», ανέτρεψε την ήττα της με 0-1 στο πρώτο ματς και έκλεισε ραντεβού με την Οσασούνα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Μαδριλένικο πάρτι μέσα στη Βαρκελώνη! Έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά που πέτυχε χατ-τρικ, η Ρεάλ διέλυσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» (0-1 το πρώτο ματς) και πήρε την πρόκριση για τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας όπου περίμενε ήδη η Οσασούνα.

Στο πρώτο μέρος η Μπάρτσα ήταν ανώτερη, αλλά δεν κατάφερε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κουρτουά κράτησε το μηδέν με σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Λεβαντόφσκι και στην κόντρα η Ρεάλ έκανε το 1-0 από κοντά με τον Βινίσιους.

Στο δεύτερο ημίχρονο έστησε πάρτι ο Μπενζεμά και τελείωσε την υπόθεση πρόκριση. Στο 50′ με υπέροχο πλασέ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 2-0 για τη Ρεάλ ενώ με εκτέλεση πέναλτι στο 58′ έκανε και το 3-0.

Η Μπαρτσελόνα τα είχε χαμένα πλέον και κάθε επίθεση της Ρεάλ μύριζε γκολ. Ο Τερ Στέγκεν κράτησε όσο μπορούσε, αλλά στο 81′ από ασίστ του Ροδρίγο σε αντεπίθεση, ο Μπενζεμά ολοκλήρωσε το χατ-τρικ από κοντά για το 4-0.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Μπαλντέ, Κουντέ, Αλόνσο, Κεσί, Μπούσκετς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ραφίνια, Γκάβι, Λεβαντόφσκι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Κρόος, Μόντριτς (87’ Τσουαμενί), Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Βινίσιους (86’ Θεμπάγιος), Ροδρίγο (74’ Ασένσιο), Μπενζεμά (89’Νάτσο).

Sports in

Φοβάσαι τις αναταράξεις στα αεροπλάνα; Πιλότος αποκαλύπτει την ιδανική θέση για να κάτσεις

Επίσης, οι επιβάτες που μισούν τις αναταράξεις θα πρέπει να αποφεύγουν να κάθονται στο πίσω μέρος του αεροπλάνου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024