Θεατές σε έναν έντονο καβγά ανάμεσα σε Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη θα γίνουμε στο Survivor.
Σε ένα από τα αγωνίσματα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ακούει μία λάθος πληροφορία για το παζλ και κατηγορεί τον Σάκη Κατσούλη πάνω στην ένταση του αγώνα.
Το περιστατικό με τον άγριο καβγά ανάμεσα σε Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά.
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όπως γίνεται γνωστό, ξεσπαθώνει και κατηγορεί για αυτό που συνέβη τον Σάκη Κατσούλη.
Το ζευγάρι φαίνεται να τα έχει ξαναβρεί, καθώς στο συμβούλιο η Μαριαλένα ζήτησε συγγνώμη στον Σάκη.
«Είναι τυχερή που έχει τον Σάκη»
«Η Μαριαλένα γενικά όποτε χάνει, κλαίει, φωνάζει, ξεσπάει και είναι τυχερή που έχει τον Σάκη. Τουλάχιστον ξεσπάει στον Σάκη που θα την καταλάβει και θα τη συγχωρέσει. Με το να ξεσπάς σε συμπαίκτες σου, κινδυνεύει και το μέλλον σου.
Οπότε τουλάχιστον έχει τον Σάκη που θα τη στηρίξει, θα την καταλάβει και θα είναι δίπλα της. Θα την ηρεμήσει κιόλας» σημείωσε η Ελένη Χαμπέρη που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.