Στο νοσοκομείο πρώην παίκτρια ριάλιτι – Είναι έγκυος
Ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους...
Τους διαδικτυακούς της φίλους και τους δικούς της ανθρώπους ανησύχησε η Τζούλια Κόλλια, η οποία ανήρτησε φωτογραφία της από το νοσοκομείο, όπου βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Η εγκυμονούσα ξανθιά καλλονή, την οποία είχαμε γνωρίσει από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, ένιωσε αδιαθεσία και σχεδόν αμέσως βρέθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς της συνέβαινε μιας και διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.
«Όταν συνεχίζω με τους ίδιους ρυθμούς, αλλά ο μπεμπίνος έχει άλλη γνώμη» έγραψε η Τζούλια Κόλλια κάτω από την ανάρτησή της με τη φωτογραφία από το νοσοκομείο στην οποία βλέπουμε το χέρι της με ορούς.
Δείτε την ανάρτηση
Αργότερα, η Τζούλια Κόλλια, έχοντας καταλάβει ότι ανησύχησε πολλούς φίλους της έσπευσε να ανεβάσει νέα ανάρτηση, αφού πλέον είχε επιστρέψει στο σπίτι.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Όλα μια χαρά. Μια μικρή αδιαθεσία. Ξεκούραση χρειαζόμαστε. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον».
Δείτε τη νέα ανάρτηση
Η όμορφη influencer και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν το μωρό τους αγκαλιά, κάτι που θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.
Μέχρι τότε, η Τζούλια Κόλλια θα κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες προκειμένου να υποδεχτεί το μωρό της όπως έχει ονειρευτεί.
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία



