Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Παραμένει στο… κυνήγι της Άρσεναλ

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Παραμένει στο… κυνήγι της Άρσεναλ

Περίπατος στο Σεντ Μέρις Στέιντιουμ για την Μάντσεστερ Σίτι που διέλυσε την Σαουθάμπτον με 4-1 και παραμένει στο κυνήγι της Άρσεναλ για την πρωτιά της Premier League.

Αγριεμένοι οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο μέρος και επικράτησαν με 4-1 της ουραγού Σαουθάμπτον με τους Χάαλαντ και Γκρίλις να κινούν τα νήματα για τους Πολίτες.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έδειξε έλεος στη Σαουθάμπτον, επικρατώντας με 4-1, στο Saint Mary’s, χάρη σε δύο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ με τα οποία έφτασε τα 30 στην Premier League, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής. O άνθρωπος… γκολ της Σίτι ξεπέρασε τον τραυματισμό στη βουβωνική χώρα που τον είχε αφήσει εκτός στη νίκη με το ίδιο σκορ (4-1) επί της Λίβερπουλ το περασμένο Σάββατο.

Αφού πρώτα άνοιξε το σκορ στο 45′ με κεφαλιά, ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε και το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων στο 68′ με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι μετά από σέντρα του Γκρίλις, σε ένα… μαγικό γκολ!

:Νωρίτερα, στο 58′  ο Γκρίλις είχε κάνει το 2-0. Η Σαουθάμπτον μείωσε σε 3-1 στο 72′ με τον Μάρα, για να διαμορφώσει με πέναλτι το τελικό σκορ στο 75′ ο Χουλιάν Άλβαρες. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε τους 67 βαθμούς και παραμένει στη δεύτερη θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, ενώ η ουραγός Σαουθάμπτον παρέμεινε στους 23 βαθμούς.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Πώς η Χεζμπολάχ αντιμετωπίζει τα θανάσιμα πλήγματα του Ισραήλ

Ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επίθεση από το Ισραήλ - Το σχέδιο της Χεζμπολάχ για να αμυνθεί σε περίπτωση που κλιμακωθούν οι επιθέσεις του Τελ Αβίβ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024