Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: «Παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος με το παρελθόν του»

Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: «Παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος με το παρελθόν του»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα «Καθημερινή» έκανε έντονη κριτική στον ίδιο αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ

«Πυρά» με στόχο τον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στην «Καθημερινή», εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, λέγοντας πως «παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος με το παρελθόν του».

«Η συνέντευξη του κ. Τσίπρα στην ‘Καθημερινή’ συνοψίζεται ως εξής: καμία αυτοκριτική για το παρελθόν, καμία προοπτική για το μέλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

«Από τη μία, δεν αναλαμβάνει καμιά ευθύνη για τα επαχθή κυβερνητικά του πεπραγμένα, δεν προβαίνει σε καμιά αυτοκριτική για τα χάλια στα οποία άφησε την πατρίδα το 2019» συμπληρώνει.

«Από την άλλη, η πρόταση του για το μέλλον της πατρίδας και των ανθρώπων της είναι μια Κυβέρνηση που θα περιλαμβάνει το ΚΚΕ, το οποίο είναι αναφανδόν κατά της Ε.Ε. (και το οποίο παρεμπιπτόντως αρνείται την πρόταση του) και τον κ. Βαρουφάκη, που επιθυμεί την ανατίναξη των τραπεζών κι επιστροφή στο 2015» επισημαίνει.

«Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, τόσο περισσότερο η κοινωνία των πολιτών της δημιουργίας, της προσπάθειας και της προκοπής συνειδητοποιεί ότι δεν έχει τίποτα να περιμένει από τον αμετανόητο κ. Τσίπρα και από τον ΣΥΡΙΖΑ, που παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος με το παρελθόν του», καταλήγει ο Γιάννης Οικονόμου.

Sports in

«Στα 7-8 εκατ. ευρώ η πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα – Η ΑΕΚ θέλει 11 εκατ. ευρώ»

Η Μοντερέι εξακολουθεί να θέλει να πάρει τον Ορμπελίν Πινέδα από την ΑΕΚ όπως αναφέρουν στο Μεξικό και προσφέρουν 7-8 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024