Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τρεις συλλήψεις στο γήπεδο της Γουλβς για ομοφοβικά συνθήματα

Τρεις συλλήψεις στο γήπεδο της Γουλβς για ομοφοβικά συνθήματα

Τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν για ομοφοβικά συνθήματα κατά τη διάρκεια του χθεσινού (8/4) αγώνα στο πρωτάθλημα Αγγλίας μεταξύ της Γουλβς και της Τσέλσι, ανέφεραν οι «λύκοι».

Τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν για ομοφοβικά συνθήματα κατά τη διάρκεια του χθεσινού (8/4) αγώνα στο πρωτάθλημα Αγγλίας μεταξύ της Γουλβς και της Τσέλσι, ανέφεραν οι «Λύκοι». Οι δύο ομάδες και η Πρέμιερ Λιγκ καταδίκασαν τις φωνές που απευθύνθηκαν στους οπαδούς της Τσέλσι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, το οποίο κέρδισαν βρήκε νικήτρια τη Γουλβς με 1-0 στην έδρα της.

«Η ομοφοβία, όπως όλες οι άλλες μορφές διακρίσεων, δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο ή στην κοινωνία, και οποιοσδήποτε εμπλέκεται σε συμπεριφορές διακρίσεων διαπράττει ποινικό αδίκημα. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι πραγματοποιήθηκαν τρεις συλλήψεις από την αστυνομία των West Midlands σχετικά με την ομοφοβία και τις εν λόγω μεροληπτικές φωνές», ανέφερε η Γουλβς σε δήλωσή της.

Η αστυνομία δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλιο, νωρίς την Κυριακή. Κατά τη διάρκεια του αγώνα η Γουλβς είπε στους οπαδούς, μέσω ανακοίνωσης από τα μεγάφωνα, ότι η μεροληπτική συμπεριφορά και οι φωνές δεν είναι ανεκτές στο «Μολινό». Ο σύλλογος δήλωσε επίσης ότι θα προσφέρει πλήρη υποστήριξη στην έρευνα της αστυνομίας.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024