Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Αφηρημένη και προκατειλημμένη εκδοχή που είναι δύσκολο να την πιστέψει κανείς»

«Αφηρημένη και προκατειλημμένη εκδοχή που είναι δύσκολο να την πιστέψει κανείς»

Ο πρόεδρος της Πολωνικής Ομοσπονδίας, Τόμας Μικούλσκι, μίλησε για το σκάνδαλο της αλλαγής του διαιτητή του ΑΕΚ-Αρης

Πρώτο θέμα είναι και στα πολωνικά ΜΜΕ το σκάνδαλο με την αλλαγή διαιτητή στο ΑΕΚ – Αρης και τον φερόμενο ως μεθυσμένο Πολωνό ρέφερι.

Ένα από τα μεγαλύτερα site στην Πολωνία, το sport.pl, ζήτησε από τον Τόμας Μικούλσκι, πρόεδρο του Συμβουλίου Διαιτητών της πολωνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, να σχολιάσει το ζήτημα.

Ο επικεφαλής των διαιτητών της PZPN δήλωσε:

«Σύμφωνα με την εκδοχή του Paweł Raczkowski, ήταν οι Πολωνοί διαιτητές που δέχθηκαν επίθεση και τους έφτυσε μεθυσμένος «οπαδός» του Παναθηναϊκού. Δεν είναι επίσης αλήθεια ότι ήταν μεθυσμένοι ή ότι τον χτύπησαν. Οι Πολωνοί διαιτητές είναι επαγγελματίες. Ο οπαδός μίλησε μετά στα ελληνικά ΜΜΕ.

Τέλος πάντων, η εκδοχή που δίνεται στα ελληνικά μέσα είναι τόσο αφηρημένη και προκατειλημμένη που είναι δύσκολο να την πιστέψει κανείς. Παρόλα αυτά, ως Ομοσπονδία, σίγουρα θα ξεκαθαρίσουμε το όλο θέμα για να μην υπάρχουν αμφιβολίες», υπογράμμισε ο Μικούλσκι τονίζοντας:

«Οι αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά δύσκολοι στη διεξαγωγή τους, γι’ αυτό και η ελληνική ομοσπονδία προσπαθεί να προσελκύει διαιτητές από το εξωτερικό για σημαντικούς αγώνες. Μετά από αυτά τα γεγονότα, όμως, ο Στιβ Μπένετ, υπεύθυνος για τους Έλληνες διαιτητές, αποφάσισε ότι οι Πολωνοί διαιτητές δεν θα διεύθυναν τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη λόγω της υπερβολικής πίεσης των μέσων ενημέρωσης», εξήγησε ο Μικούλσκι στο sport.pl.

Sports in

Διαλύεται η «Ρεάλ» του παγκοσμίου πόλο

Αποχωρεί ο βασικός επενδυτής από την Προ Ρέκο που μπαίνει σε καθεστώς εκκαθάρισης και βλέπει τους σταρ της να αποχωρούν – Στη Γιουγκ ο Κάκκαρης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024