Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: «Οι λέξεις δεν μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου»

Κατερίνα Καινούργιου: «Οι λέξεις δεν μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου»

Στο πένθος έχει βυθιστεί η παρουσιάστρια

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια στη χθεσινή της εκπομπή με δάκρυα στα μάτια.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τη γυναίκα που «έφυγε», με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία μαύρη εικόνα και στη λεζάντα έγραψε:

«Καλό Παράδεισο κυρία Μαρία μου… Θα σε θυμάμαι για πάντα αγαπημένη μου… με πρόσεξες πιο πολύ και από παιδί σου… Ήσουν μια πανέμορφη ψυχή, γεμάτη αγάπη, πίστη και καλοσύνη… με έκανες καλύτερο άνθρωπο… μου λείπεις ήδη πολύ… το σπίτι είναι τόσο… άδειο χωρίς εσένα.

Οι λέξεις δεν μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου… δεν θα σε ξεχάσω… ΠΟΤΕ! Σε ευχαριστώ για όλα… Καλό ταξίδι και να έρχεσαι που και που να μου δίνεις τις συμβουλές σου… Όπως πάντα …».

Η ανάρτησή της

Η συγκίνηση on air

Εκτός πλατό της εκπομπής της, ήταν για λίγο χθες η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία κατά την επιστροφή της στον «αέρα» δικαιολογήθηκε, λέγοντας τα δυσάρεστα νέα που έμαθε.

Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή, η παρουσιάστρια είπε στο τηλεοπτικό κοινό, ότι μία πολύ αγαπημένη γυναίκα που γνώριζε, έφυγε από τη ζωή και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της.

«Χίλια συγγνώμη που ήμουν απούσα. Με ενημέρωσαν ότι έφυγε μια πολύ αγαπημένη μου γυναίκα από τη ζωή και προσπάθησα λίγο να το διαχειριστώ. Θα προσπαθήσω να συνεχίσουμε κανονικά γιατί είμαστε επαγγελματίες», είπε.

Λίγο νωρίτερα, η παρουσιάστρια είχε ενημερωθεί on air για το τροχαίο που είχε το αγαπημένο της πρόσωπο: «Παιδιά με συγχωρείτε, δεν έχει γίνει κάτι, απλά έμαθα για έναν δικό μου άνθρωπο ότι χτύπησε πριν από λίγο στην περιοχή της Βούλας με τρίκυκλο, με πήραν γιατί είχε το τηλέφωνό μου στο κινητό του η αστυνομία και είναι σε κρίσιμη κατάσταση και έχω ταραχθεί λίγο μέχρι να μάθω λεπτομέρειες. Γι’ αυτό με βλέπετε έτσι».

Only in

Η Ευρώπη νεκροταφείο πυρηνικών αποβλήτων - Τα σχέδια για να χτίσουν «τάφους» χιλιετιών

Ποια κράτη σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τα πυρηνικά απόβλητα – Η αποθήκευσή τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024