Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μπενφίκα – Ίντερ 0-2: «Λύγισε» τον Βλαχοδήμο και… βλέπει ημιτελικά

Μπενφίκα – Ίντερ 0-2: «Λύγισε» τον Βλαχοδήμο και… βλέπει ημιτελικά

Χάρη σε μία κεφαλιά του Μπαρέλα κι ένα πέναλτι του Λουκάκου η Ίντερ νίκησε με 2-0 την Μπενφίκα στη Λισαβόνα και είναι με το… 1,5 πόδι στα ημιτελικά του Champions League. Σπουδαίες επεμβάσεις από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στο δεύτερο ημίχρονο.

Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ έφυγε από τη Λισαβόνα με σπουδαία νίκη 2-0 επί της Μπενφίκα για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Champions League. Κορυφαίος για τους «Αετούς» ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που με σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα στο 51′. Ο Μπαστόνι έκανε σέντρα από τα αριστερά και με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Μπαρέλα έκανε το 0-1. Στο 56′ η Μπενφίκα έχασε τεράστια τριπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει ενώ στο 66′ ο Βλαχοδήμος νίκησε από κοντά τον Μιχιταριάν όπως έκανε λίγο αργότερα και σε κεφαλιά του Ντάμφρις.

Στο 82′ ο Όλιβερ με τη βοήθεια του VAR έδωσε πέναλτι για χέρι του Ζοάο Μάριο και ο Λουκάκου το μετέτρεψε σε γκολ για το 0-2. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Ράμος έχασε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει το σκορ, με την Ίντερ να παίρνει τελικά τη μεγάλη νίκη που την φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά.

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αντόνιο Σίλβα, Ζιλμπέρτο, Γριμάλδο, Μοράτο, Φλορεντίνο(64’ Νέρες), Τσικίνιο, Ζοάο Μάριο, Άουρσνες, Ράφα Σίλβα, Γκονσάλο Ράμος.

Ίντερ: Ονάνα, Ατσέρμπι, Μπαστόνι(90+1’ Ντε Φράι), Ντιμάρκο(63’ Γκόσενς), Ντάμφρις(87’ Ντ’Αμπρόζιο, Νταρμιάν, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Μιχιταριάν, Τζέκο(63’ Λουκάκου), Λαουτάρο Μαρτίνες(63’ Κορέα).






Sports in

Live streaming: Ο ημιτελικός Ισπανία – Ελλάδα (Eurobasket U16)

Σπουδαίο παιχνίδι για την Εθνική Παίδων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024