Ο Λευτέρης Πετρούνιας δηλώνει πανέτοιμος να διεκδικήσει ακόμα μία χρονιά μετάλλιο για τη χώρα μας.
Ο «άρχοντας των κρίκων» συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε πανέτοιμος για τον τελικό στο Ευρωπαϊκό της Τουρκίας το Μεγάλο Σάββατο (15:00 το μεσημέρι στην ΕΡΤ), ενώ παράλληλα έγραψε και για έναν μικροτραυματισμό που τον έκανε να χάσει κάποιες προπονήσεις ωστόσο η εμπειρία του θα τον βοηθήσει.
Αναλυτικά η ανάρτηση του πρωταθλητή μας αναφέρει:
«Ο στόχος στον προκριματικό επετεύχθη! Δεν κατάφερα να αποφύγω κάποια λάθη και σίγουρα οι τελευταίες δύο εβδομάδες χωρίς προπόνηση λόγω μικροενοχλήσεων δεν βοήθησαν σε αυτό με αποτέλεσμα η εμφάνισή να είναι μακριά από αυτό που μπορώ να πετύχω!
Το Μεγάλο Σάββατο στις 15:00 στην ΕΡΤ ξεκινάει ο τελικός των Κρίκων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Τουρκίας και θα χρησιμοποιήσω όση εμπειρία διαθέτω για να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.