Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πανικός με τη Σοφία Μουτίδου: «Πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό και να κολυμπήσεις στο Πέραμα»

Πανικός με τη Σοφία Μουτίδου: «Πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό και να κολυμπήσεις στο Πέραμα»

Τι συνέβη;

Σε μια δημόσια καταγγελία προχώρησε η Σοφία Μουτίδου πριν από λίγες ημέρες στο προφίλ της στο Instagam, σχετικά με ένα περιστατικό που βίωσε στο γυμναστήριο της στο Κολωνάκι.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε μετά από μια παρατήρηση που έκανε σε άνδρα την ώρα που έκανε μπάνιο στην πισίνα, εκείνος της έκανε ρατσιστική επίθεση για τα κιλά της.

Μίλησε απαξιωτικά προς το πρόσωπο της και την έκανε να απευθυνθεί στην διοίκηση του γυμναστηρίου για να πάρουν θέση επί του θέματος.

Η επίθεση που δέχτηκε η Σοφία Μουτίδου

«Είμαι στο γυμναστήριο μου στην πισίνα και την ώρα που έκαναν μπάνιο ήρθε ένας γηραιός κύριος ο οποίος έβαζε με τα δάχτυλα βαζελίνη στα αυτιά του και θεώρησα ότι είναι λίγο βρώμικο για την πισίνα και τον ρώτησα ‘συγγνώμη αυτό είναι βαζελίνη; είστε σίγουρος ότι επιτρέπεται;’ γιατί αφήνει μια λίγδα πάνω στο νερό της πισίνας. Μου είπε ‘ναι εγώ το κάνω πάρα πολλά χρόνια, εγώ έρχομαι 14 χρόνια εδώ, εσένα σε βλέπω πρώτη φορά. Πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό και πήγαινε να κολυμπήσεις στο Πέραμα’.

Όταν τον ρώτησα παρουσία του γυμναστή το όνομα του μου κάνει ‘δεν σε ακούω να πας σε γιατρό δεν σε ακούω’. Του είπα ‘έτσι μιλάτε και στην γυναίκα σας και το παιδί σας;’ πάρα πολύ ψύχραιμα. Μου είπε ‘δεν ακούω, δεν ακούω. Κάνε λίγο με το μακαρόνι σου την γυμναστικούλα σου και χάσει κανένα κιλό και πήγαινε στο Πέραμα’. Το θέμα πιο είναι; Ότι πήγα στην διοίκηση και θα κάνει ότι μπορεί. Και πήγα και κλαίγοντας γιατί ένας άνθρωπος έχει και κάποια όρια. Το θέμα είναι ότι αυτός έχει γυναίκα, έχει παιδιά. Πλούσιοι πολύ φαίνονται. Ταξικά με έκρινε, ότι πρέπει να πάω στο Πέραμα, το οποίο Πέραμα μάλλον για αυτόν είναι κάτι… δεν ξέρω κάτι βαθιά απάνθρωπο. Η απαξία για την οποία μίλησε είναι εγκληματική» κατήγγειλε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

Και συνέχισε μεταξύ άλλων «Η βαζελίνη θα ακούμπαγε το δικό μου αιδείο. Του είπα μήπως δεν κάνετε μπάνιο κιόλας; Αλλά δεν με άκουσε. Γιατί η χοντρή κολυμβήτρια μετά από πολλά χρόνια πήγε σε μια περιοχή που είναι κόκκινη πινέζα στην καρδιά του».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Δεν παραχωρείται στη Ρεάλ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Άρνολντ

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά σύμφωνα με το «Liverpool Echo», η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024