Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Euroleague: Πολύ ψηλά και στα εισιτήρια ο Ολυμπιακός – Στις τελευταίες θέσεις ο Παναθηναϊκός

Euroleague: Πολύ ψηλά και στα εισιτήρια ο Ολυμπιακός – Στις τελευταίες θέσεις ο Παναθηναϊκός

Η εντυπωσιακή σεζόν του Ολυμπιακού αποτυπώνεται και στον αριθμό των εισιτηρίων που έκοψαν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ αντιθέτως οι πράσινοι» βρέθηκαν στις τελευταίες θέσεις της σχετικής λίστας

Η κανονική περίοδος της Euroleague έριξε αυλαία και πλέον η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστική με τις «μάχες» των playoffs.

Έτσι λοιπόν δίνεται η ευκαιρία για μια συνολική αποτίμηση του τι έκανε η κάθε ομάδα αναφορικά με τα εισιτήρια που έκοψε τη φετινή σεζόν στους εντός έδρας αγώνες της. Στη συγκεκριμένη λίστα λοιπόν, οι δύο ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται σε εντελώς διαφορετική μοίρα. Όπως αποτυπώθηκε και στην τελική βαθμολογία και τη χαοτική διαφορά των δύο ομάδων, έτσι ήταν η κατάσταση και στα εισιτήρια.

Οι «ερυθρόλευκοι» δήλωσαν βροντερό παρών και γέμιζαν σχεδόν κάθε εβδομάδα το ΣΕΦ με 10.218 φίλους τους, επίδοση που τους φέρνει στην πέμπτη θέση! Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είχε κατά μέσο όρο στο ΟΑΚΑ 5.985 φιλάθλους, αριθμό που τον τοποθετεί στην τρίτη χαμηλότερη θέση της κατάταξης.

Για την ιστορία και όπως είναι εύκολα προβλέψιμο, η Παρτίζαν είχε την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη λίστα, καθώς στη «Stark Arena» έδιναν το «παρών» κατά μέσο όρο 17.000 οπαδοί της ομάδας. Στη δεύτερη θέση είναι η Ζαλγκίρις, έχοντας κάνει το εντυπωσιακό των 16 συνεχόμενων sold out τη φετινή σεζόν σε 17 εντός έδρας αγώνες. Τρίτη ήταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές παρά την αποτυχημένη χρονιά με 13.100 εισιτήρια μέσο όρο και τέταρτη η Μακάμπι που ξεπέρασε οριακά τον Ολυμπιακό με 10.295 εισιτήρια.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024