Η Λίβερπουλ φέτος δεν είναι σε καλή κατάσταση και κοιτάζει του χρόνου να επανέλθει στα γνωστά στάνταρντ της που την έχουμε συνηθίσει.

Για να γίνει βέβαια αυτό, θα πρέπει να έρθουν και οι κατάλληλοι παίκτες με την ομάδα του Λίβερπουλ να μη διαθέτει πακτωλό χρημάτων (όπως για την περίπτωση του Τζουντ Μπέλιγχαμ), και σύμφωνα και με τον Γιούργκεν Κλοπ θέλει ποδοσφαιριστές που θα παλεύουν για τη φανέλα.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για τη μεταγραφική φιλοσοφία των «κόκκινων», και όπως τόνισε το να θυμώσει στη διοίκηση αν δεν του φέρει παίκτη που επιθυμεί, δε θα φέρει και περισσότερα χρήματα.

«Δεν είμαι θυμωμένος με τους ιδιοκτήτες. Δεν συμφωνώ με όλα όσα κάνουμε, αλλά εργάζομαι εδώ και δεν είμαι εδώ για να θυμώνω για πράγματα που θα λειτουργήσουν ή δεν θα λειτουργήσουν.

Αν θυμώσω, δεν θα έχουμε ξαφνικά περισσότερα χρήματα και πόρους για να κάνουμε τα πάντα. Ο τρόπος που κάναμε τα πράγματα στο παρελθόν είναι ο τρόπος που θα τα κάνουμε και στο μέλλον.

Δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό κι επίσης, ήμασταν αρκετά επιτυχημένοι με αυτόν τον τρόπο. Το ότι δεν κατακτήσαμε τα τέσσερα τρόπαια πέρυσι, δεν είχε καμία σχέση με το μεταγραφικό παζάρι, ότι δεν πήραμε αρκετούς παίκτες.

Ίσως κάποιοι να πίστευαν ότι αν αγοράζαμε ορισμένους παίκτες θα είχαμε έναν βαθμό παραπάνω. Θέλουμε να φέρουμε τους σωστούς παίκτες εδώ, αυτούς που θέλουν να παλέψουν για το σήμα, να παλέψουν για τον σύλλογο, να εξελιχθούν μαζί μας», δήλωσε ο Κλοπ με τη διοίκηση να ψάχνει για παίκτες που οικονομικά θα είναι και προσιτοί.