Χρήστος Χολίδης: Έπεσε θύμα κλοπής – Το μήνυμά του στους ληστές
«Για εσάς που κλέψατε τη μηχανή μου...»
Μία οργισμένη ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Χρήστος Χολίδης, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους ότι έπεσε θύμα κλοπής.
Όπως έκανε γνωστό ο τραγουδιστής, του έκλεψαν τη μηχανή. Ο ίδιος δημοσιοποίησε τα στοιχεία της και απευθύνθηκε στους κλέφτες καλώντας τους να επιστρέψουν το δίκυκλο σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο Αιγάλεω.
«Για εσάς που κλέψατε τη μηχανή μου από το Village Park, μπορείτε αύριο να την αφήσετε στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω γιατί θα σας βρω», ήταν η ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Χολίδης γράφοντας και τον αριθμό πινακίδας της μηχανής του.
Οι followers του σχολίασαν την ανάρτησή του, ελπίζοντας να καταφέρει να τη βρει. «Πολύ κρίμα, εύχομαι να την βρεις Χρήστο», «Ελπίζω να βρεθεί», «Αν είναι δυνατόν… που έχουμε φτάσει», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που δέχτηκε.
Η ανάρτησή του
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos_cholidis (@christos_cholidis)
- Χρήσιμη η Γροιλανδία αλλά όχι ζωτικής σημασίας για την αντιπυραυλική άμυνα των ΗΠΑ, λένε αναλυτές
- Βενεζουέλα: Νέα εποχή ανεκτικότητας υπόσχεται η πρόεδρος Ροδρίγκες
- Ιράν: Δεν θα εκτελεστεί σήμερα ο Ερφάν Σολτανί
- Η αναμενόμενη απόδοση του Τσακαλίδη: Προκλητικός!
- Φλόριντα: Δραματική πτώση αλεξιπτωτιστή στη θάλασσα – Έπεσε από τα 150 μέτρα
- Π. Δουδωνής: Όχι τεράστια ευκαιρία, τεράστιο πρόβλημα για τους Έλληνες αγρότες η συμφωνία Mercosur


