Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στην Ίντερ πριν τη ρεβάνς με την Μπενφίκα

Χαμός στην Ίντερ πριν τη ρεβάνς με την Μπενφίκα

Οι μπουνιές και οι κλωτσιές αποφεύχθηκαν στο… παρά 5 κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της Ίντερ ενόψει της αυριανής (19/4) αναμέτρησης με την Μπενφίκα για τους 8 του Champions League!

Η Ίντερ υποδέχεται αύριο (19/4) το βράδυ την Μπενφίκα στη ρεβάνς του υπέρ της 2-0 στην Πορτογαλία, για τους 8 του Champions League, με τους νερατζούρι να κάνουν την τελευταία προπόνηση πριν από το ματς.

Μια προπόνηση η οποία έμελλε να είναι επεισοδιακή με δύο από τους βασικούς παίκτες της Ίντερ να πιάνονται στα χέρια. Κατά τη διάρκεια μιας άσκησης κυκλοφορίας της μπάλας (κορόιδο). ο τερματοφύλακας της ομάδας, Αντρέ Ονάνα πήγε με πολύ δύναμη πάνω στον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς χωρίς κάποιον εμφανή λόγο.

Ο Κροάτης αμέσως του είπε κάτι και ο Ονάνα γύρισε και πήγε κατά πάνω του. Αμέσως μπήκαν ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές οι ψυχραιμότεροι συμπαίκτες τους και αποσοβήθηκαν τα… δράματα καθώς και οι δύο συμμετέχοντες φαινόντουσαν έτοιμοι για «περισσότερα».

Για κακή τύχη όλων των παρευρισκόμενων, στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ βρισκόντουσαν και δημοσιογράφοι που όπως είναι κατανοητό έδωσαν αμέσως δημοσιότητα στο συμβάν, τραβώντας μάλιστα βίντεο την παρά λίγο συμπλοκή.

Το κλίμα στην ομάδα του Ινζάγκι δεν είναι το καλύτερο δυνατό μιας και η Ίντερ απέχει πολύ από το να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και μάχεται για να κατακτήσει το εισιτήριο του Champions League για την επόμενη χρονιά.

Μια διοργάνωση που φαίνεται πως της ταιριάζει αφού και φέτος είναι εξαιρετική και μια ενδεχόμενη πρόκριση επί των Πορτογάλων στα ημιτελικά θα αποτελέσει… βάλσαμο στο στρατόπεδο των Μιλανέζων.

Sports in

Άγιαξ – Ολυμπιακός 1-0: Το ελληνικό «χρυσάφι» του Μεντιλίμπαρ

Η ευλογημένη γενιά του Youth League είναι εδώ διεκδικώντας. Και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επιβεβαιώνει πως…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024