Ήττα-σοκ για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μοντιλίβι», όπου γνώρισε την ήττα με 4-2 από την Τζιρόνα και υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί στο -14 από την Μπαρτσελόνα.

Καρέ από τον Τάτι Καστεγιάνος ο οποίος έγινε ο 6ος παίκτης στην ιστορία που καταφέρνει κάτι ανάλογο κόντρα στη Ρεάλ μετά από τους Χαβιέ Σαμιτιέρ (Μπαρτσελόνα, 1926), Εστεμπάν Ετσεβαρία (Ρεάλ Οβιέδο, 1947-5 γκολ), Εουλόγιο Μαρτίνεθ (Μπαρτσελόνα, 1957), Ντιέγκο Μιλίτο (Σαραγόσα, 2006) και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Ντόρτμουντ 2013).

Όσον αφορά το ματς, στα 29’’ ο Μόντριτς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ροδρίγο προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα και στο 4’ ο Γκατσανίγκα είπε όχι σε σουτ του Νάτσο. Στο 6’ ο Γκατσανίγκα έπεσε και έβγαλε σε κόρνερ μετά από μακριό σουτ του Βαλβέρδε ενώ στο 12’ η Τζιρόνα έφτασε στο γκολ στην πρώτη της φάση. Ο Μιγκέλ Γκουτιέρεθ σέντραρε από αριστερά και ο Καστεγιάνος με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Στο 21’ ο Ροδρίγο πλάσαρε πολύ άστοχα από το πέναλτι ενώ στο 24’ ήρθε και 2η ψυχρολουσία για τη Ρεάλ. Μετά από γέμισμα από την άμυνα ο Καστεγιάνος έβαλε στην πλάτη του τον Μιλιτάο, έφυγε στην κόντρα και πλάσαρε για το 2-0.

Στο 27ο λεπτό το νέο σουτ του Βαλβέρδε πέρασε λίγο έξω ενώ στο 28’ ο Τσιχανκόβ πλάσαρε άστοχα από το ύψος της περιοχής. Στο 33’ μετά από σέντρα του Ασένσιο από δεξιά, ο Βινίσιους με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι έγραψε το 2-1. Στο 37ο λεπτό το σουτ του Ρικέλμε πέρασε μόλις έξω ενώ στο 46’ ο Μαρτίν σέντραρε από δεξιά και ο Καστεγιάνος με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 3-1.

Και στο 63’ μετά από νέο γέμισμα από δεξιά ο Καστεγιάνος με κεφαλιά πέτυχε καρέ για το 4-1 και στο 75’ ο Βάλερι αστόχησε εξ επαφής με προβολή. Στο 85ο λεπτό ο Βινίσιους έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Βάθκεθ πλάσαρε από κοντά για το 4-2.

Χιρόνα: Γκατσανίγκα, Χουάνπε, Μπουένο, Μιγκέλ Γκουτιέρεθ (88’ Χάβι Ερνάντεθ), Γιαν Κόουτο, Αρνάου Μαρτίνεθ, Ρομέου, Τσιχανκόβ (72’ Βάλερι), Ιβάν Μαρτίν (90+1’ Αρτέρο), Ρικέλμε (88’ Ρεϊνιέρ), Καστεγιάνος (72’ Στουάνι)

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν, Καρβαχάλ (78’ Βάθκεθ), Μιλιτάο, Νάτσο (51’ Καμαβινγκά), Ρίντιγκερ, Κρόος, Μόντριτς (65’ Τσουαμενί), Βαλβέρδε, Βινίσιους, Ασένσιο, Ροδρίγο (78’ Μαριάνο Ντίαθ)