Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο χορός του… Ησαΐα Κάνααν

Ο χορός του… Ησαΐα Κάνααν

Ο Κάνααν περίμενε υπομονετικά 8 μήνες!

Με τον χαρμόσυνο τόνο του «Ησαΐα χόρευε…» η ακολουθία του στεφανώματος φτάνει στο αποκορύφωμά της. Και οι νεόνυμφοι ενώνονται για πάντα….

Όμως για τη Φενέρμπαχτσε όταν άρχισε να χορεύει ο… Ησαϊας του Ολυμπιακού, ο γάμος σχόλασε!

Ο Αϊζαια Κάνααν είναι τυχερός γιατί δεν ξέρει ελληνικά και έτσι δεν μπορεί να διαβάσει εφημερίδες, σάιτ ή να ακούσει στο ραδιόφωνο εκπομπές λόγου.

«Έλα ποιος Κάνααν;  Που είναι ο Ντόρσεϊ ρε παιδιά ο παιχταράς. Δεν μπορεί να περιμένουμε από αυτόν ότι θα γίνει Τάιλερ» μερικά από τα σχόλια φίλων του Ολυμπιακού σε φόρουμ κλπ αλλά και πολλά άρθρα.

Ευτυχώς για τον Αμερικάνο το  πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα με τη Ζαλγκίρις ήταν χωρίς θεατές από την τιμωρία με τη Μονακό.

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν σχετικά άνετα με 90-80 και πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Κάναν στα 12 λεπτά και 23 δεύτερα που έπαιξε είχε 0/2 δίποντα και 0/1 τρίποντο και να τα σχόλια και να η αμφισβήτηση παρά το γεγονός ότι ο κόουτς Μπαρτζώκας από τις 8 Ιουλίου το περασμένο καλοκαίρι όταν αποκτήθηκε (με διετές συμβόλαιο) είχε πει ότι είναι διαφορετικός παίκτης από τον Ντόρσεϊ και στο τι μπορεί να περιμένει ο Ολυμπιακός από αυτόν εστιάζοντας περισσότερο και στην αμυντική του συνεισφορά.

Ο Μπαρτζώκας για τον Κάνααν

Σε εκείνο το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις παρότι βρισκόμασταν μόλις στην αρχή (2η αγωνιστική) ο κόουτς δέχτηκε ερώτηση για τον Κάνααν και τη χαμηλή επίδοση του σε εκείνο το παιχνίδι.

«Είναι καλός σουτέρ, αλλά πήρε τρία σουτ σήμερα. Δεν ήταν η βραδιά του, δεν βρήκε φάσεις. Η δυσκολία ήταν να τον ματσάρουμε με την πεντάδα τους. Μπορεί να έφταιγε ο χρόνος που έπαιξε. Ίσως στο δεύτερο rotation να ήταν καλύτερα για εκείνον. Η Ζάλγκιρις έπαιξε με τον Μπραζντέικις στο 2 και παίξαμε με άλλα σχήματα και πιο ψηλά κορμιά.

Το λέω από τώρα για να μην το ξαναπώ όλη τη χρονιά. Στον Ολυμπιακό δεν κρίνεται κανείς από ένα ματς. Δεν μπορεί να με προβληματίζει τώρα κάτι. Φυσικά και με απασχολεί το πώς ο παίκτης θα νιώσει καλύτερα σε ένα καινούργιο περιβάλλον. Σας θυμίζω πως έχει πάρα πολλά παιχνίδια στο ΝΒΑ με πολύ καλό ποσοστό στο τρίποντο. Είναι καλός σουτέρ, μένει να βρει τον ρόλο του και να νιώσει λιγότερη πίεση. Πάντα συμβαίνει αυτό με τους νέους παίκτες. Ο Γουόκαπ φέτος είναι διαφορετικός από ό,τι πέρυσι. Χρειάζεται λίγος χρόνος, να μάθουν τους συμπαίκτες τους, να δείξω και εγώ υπομονή».

Χθες στο 3ο δεκάλεπτο ο Κάναν είχε 5/5 τρίποντα και τελείωσε τον αγώνα με 6/7 κρίνοντας σε μεγάλο βαθμό το 1-0 της ομάδας του επί της Φενέρμπαχτσε.

Κάποια στιγμή ο κόουτς του φώναξε επειδή μετά τα σουτ έμενε πίσω και όταν ευστόχησε στο 5ο του συνεχόμενο τρίποντο έδειξε χαρακτηριστικά ότι αυτή είναι η σωστή θέση του.

Έκανε χάι φάιβ με τους θεατές του Court Seats και το ζούσε πολύ έντονα την ίδια ώρα που ο προκάτοχός του Τάιλερ Ντόρσεϊ είχε μπλοκάρει και δεν έβρισκε διχτάκι με τίποτε.

Ο Κάναν είχε ένα έξτρα κίνητρο μπροστά σε χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού να δείξει (διότι να αποδείξει δεν έχει κάτι) ότι μπορεί να μπει στα παπούτσια του Ντόρσεϊ αλλά από επιλογή δεν το κάνει καθώς προτιμά να φορά τα δικά του !

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024