Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Renault Captur: Με νέα εικόνα

Renault Captur: Με νέα εικόνα

H γαλλική φίρμα προετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή του Captur η οποία, ακολουθώντας το παράδειγμα του πρόσφατου Clio, αναμένεται να επενδύσει σε μια πιο στυλιζαρισμένη εικόνα μεταξύ άλλων βελτιώσεων

Φωτογραφίες: Automedia

Έχοντας προσφάτως παρουσιάσει το ανανεωμένο Clio με το οποίο το Captur μοιράζεται πολλά κοινά, η Renault ετοιμάζεται να εφαρμόσει μια σειρά βελτιώσεων και για το δεύτερο το οποίο, κρίνοντας από το γαλλικό supermini, αναμένεται να υιοθετήσει μια ριζικά αναβαθμισμένη και upmarket εμφάνιση.

Κυρίαρχο ρόλο σε αυτό θα διαδραματίσει η νέα του «όψη» η οποία θα αποτελείται από μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα, μια νέα γρίλια με τρισδιάστατο μοτίβο και μια νέα πιο ανάγλυφη γρίλια που θα πλαισιώνεται επίσης από αναθεωρημένες εισαγωγές αέρα.

Πιο «ήπιες» θα είναι οι αλλαγές στο πίσω τμήμα με κυρίαρχα τα νέα φωτιστικά σώματα και τον νέο προφυλακτήρα. Δεδομένος επίσης θα πρέπει να θεωρείται ο εμπλουτισμός της γκάμας εκδόσεων με μια νέα σπορ προσανατολισμού έκδοση Alpine η οποία θα διαθέτει ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και επιπλέον εξοπλισμό ο οποίος θα περιλαμβάνει σπορ καθίσματα.

Παράλληλα, στοχευμένες βελτιώσεις αναμένονται και στο εσωτερικό με προσθήκες και νέες δυνατότητες για το ανασχεδιασμένο infotainment το οποίο αναμένεται να εξακολουθήσει να προσφέρεται σε διαστάσεις 7 και 9 ιντσών και θα συνδυάζεται με ένα μεγαλύτερο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,0 ιντσών.

Σε επίπεδο κινητήρων δεν αναμένονται δραστικές αλλαγές ωστόσο, θα υπάρξουν κάποιες με στόχο την βελτίωση της αποδοτικότητας του συνόλου των εκδόσεων.

Στη βάση της γκάμας θα εξακολουθήσει να βρίσκεται ο τρικύλινδρος κινητήρας του 1,0 λίτρου με απόδοση 91 ίππων ενώ τις διαθέσιμες επιλογές θα συμπληρώνει η υβριδική έκδοση με κινητήρα 1,6 λίτρου ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία 1,2 kWh και απόδοση 143 ίππους και φυσικά η plug-in υβριδική των 160 ίππων που εφοδιάζεται επίσης με κινητήρα 1,6 λίτρων αλλά με μεγαλύτερη μπαταρία 9,8 kWh.

Sports in

Μοράτα: «Η εμπιστοσύνη του Ιμπραΐμοβιτς και του Φονσέκα με έκαναν να πάω στη Μίλαν»

O Άλβαρο Μοράτα μίλησε για τη μετακίνησή του στην Μίλαν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024