Δεν έχει τελειωμό η κατρακύλα της ΕΠΟ! Ο διασυρμός της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεχίζεται, καθώς ακόμα να οριστικοποιηθεί το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου.
Η υπόθεση έχει καταντήσει σίριαλ, με το φιάσκο να είναι κάτι παραπάνω από μεγάλο για την ΕΠΟ. Μετά το πανηγυρικό άκυρο από το Πανθεσσαλικό, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, έχουν επικεντρωθεί στην περίπτωση της AEL FC Arena.
Συμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΕΠΟ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη στον οποίο ανήκει το γήπεδο. Μάλιστα, η Ομοσπονδία έχει στείλει ήδη επιστολή προς την επιχειρηματία, προκειμένου να κατοχυρωθεί η επισημότητα του αιτήματος.
Το γήπεδο είναι χωρητικότητας 16.000 φιλάθλων και επιθυμία της ΕΠΟ είναι να βρίσκονται οπαδοί των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-στα δύο πέταλα, η κερκίδα που βρίσκονται τα επίσημα να δοθεί στην ομοσπονδία και η απέναντι να μείνει κενή για λόγους ασφαλείας.
Αξίζει να σημειωθεί, πως οριστική απόφαση ακόμα δεν υπάρχει, με την Ομοσπονδία να εξετάζει και άλλες επιλογές…
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ακριβά πλήρωσαν Παναθηναϊκός και Ματίας Λεσόρ όσα ακολούθησαν το buzzer beater του Μπόλντγουϊν στο φινάλε του πρόσφατου ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ - Πρόστιμο και στον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Απίστευτα επεισόδια στη Λισαβόνα πριν από ντέρμπι Μπενφίκα - Σπόρτινγκ στο futsal, με την πορτογαλική Αστυνομία να προχωρά σε Σε 124 συλλήψεις - Ένας οπαδός τραυματίας.
Ο Ολυμπιακός θα πάει στη Γερμανία για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν, έτοιμος να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη για να φτάσει στην ανατροπή, όπως ανέφερε στο μήνυμά του ο Ροντινέι.