Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ευγενία Σαμαρά: Η πρώτη δήλωση μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Ποιμενίδη

Ευγενία Σαμαρά: Η πρώτη δήλωση μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Ποιμενίδη

Η πρώτη δήλωση από την Ευγενία Σαμαρά για την προσωπική της ζωή μετά την είδηση του χωρισμού από τον Γιάννη Ποιμενίδη.

Λίγο μόνο καιρό μετά την αποκάλυψη πως Ευγενία Σαμαρά και Γιάννης Ποιμενίδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και η διάσημη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή.

Η Ευγενία Σαμαρά στις πρώτες δηλώσεις της μετά τον χωρισμό από την Γιάννη Ποιμενίδη μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή στο περιοδικό Glow.

«Στην προσωπική μου ζωή πιστεύω πως έχω πετύχει την ισορροπία. Με τα πάνω, με τα κάτω, αλλά δουλεύοντας προς το καλύτερο για μένα, κυρίως, για την εξέλιξή μου», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευγενία Σαμαρά.

«Όσον αφορά στο μέλλον, δεν έχω όνειρα, αλλά στόχους. Γιατί τα όνειρα παραπέμπουν και σε κάτι που μπορεί να μη γίνει. Ενώ εγώ αυτά που στοχεύω θα συμβούν, το πιστεύω», συμπλήρωσε η λαμπερή ηθοποιός.

«Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω σε μία δουλειά, είτε κινηματογραφική είτε σειρά, που θα είχε να κάνει με το εξωτερικό. Από την άποψη ότι θα ήθελα να είχα συνεργασία με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, όπου ο τρόπος που δουλεύουν απέχει από αυτόν με τον οποίο έχω συνηθίσει. Αυτό θα ήθελα να υπάρχει σαν εμπειρία στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ήταν πριν από έναν περίπου μήνα που έσκασε σαν βόμβα η είδηση χωρισμού των δύο αγαπημένων ηθοποιών. Μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας, Ευγενία Σαμαρά και Γιάννης Ποιμενίδης αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Από τη φιλία, στον έρωτα, στον χωρισμό

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Εκδρομή». Η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε φιλία και στη συνέχεια σε έναν πολύ δυνατό έρωτα.

Ακολούθησε η συγκατοίκηση στην Κύπρο. Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και δεν έκρυψαν σε καμία φάση τη σχέση τους. Μάλιστα, πολλές ήταν οι κοινές αναρτήσεις στα προφίλ τους στο Instagram, εκδηλώνοντας έτσι τον έρωτα που είχαν ο ένας στον άλλον.

Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δεν μένουν πια μαζί. Φέρεται μάλιστα να έχουν επιβεβαιώσει τον χωρισμό στους κοντινούς ανθρώπους.

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024