Γκολ και θέαμα στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική των playouts, με τους Κρητικούς να παίρνουν τη νίκη στο Περιστέρι με 3-2 μετά από ένα θεαματικό παιχνίδι.

Στους 37 βαθμούς και την πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος ανέβηκε ο ΟΦΗ, αφήνοντας δεύτερο με 34 βαθμούς τον Ατρόμητο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 8ο λεπτό με τον Ντιουσέ να βρίσκει δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Ατρόμητος απάντησε άμεσα και στο 16′ ο Ρομπάιγ έκανε το 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά από παράβαση του Διαμαντή για χέρι.

Ο ΟΦΗ πήρε κεφάλι και πάλι στο σκορ εκμεταλλευόμενος το «δώρο» των γηπεδούχων, όταν ο Γιαννιώτης πάσαρε στον Έρλινγκμαρκ που είχε γυρίσει πλάτη και δεν έβλεπε, ο Μεγιάδο έκλεψε την μπάλα και με πλασέ βρήκε στόχο για το 1-2.

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε εκ νέου στο 36΄, μετά από αυτογκόλ του Βούρου που έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά ο Ντικό έδωσε ξανά προβάδισμα στον ΟΦΗ με κεφαλιά στο 65ο λεπτό, μετά από σέντρα του Λάρσον. Το 2-3 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα με τον ΟΦΗ να παίρνει μια νίκη γοήτρου.

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλεθ (83΄Οικονομίδης), Καμαρά (90΄Κιάρτανσον), Έρλινγκμαρκ (72΄Φριντζόνσον), Ρομπάιγ (90΄Τζοβάρας), Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (72΄Τζαβίδας).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Βούρος, Μεγιάδο, Ντιουσέ (83΄Περέα), Τοράρινσον, Λάρσον (90΄Μαρινάκης), Ντίκο (76΄Μοσκέρα), Μπάκιτς (76΄Νέιρα), Φελίπε (89΄Γκρόνινγκ).