Η Κρίσταλ Πάλας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου τη Γουέστ Χαμ καθώς επικράτησε με 4-3 και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Σούτσεκ με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 και στο 15′ ήρθε η ισοφάριση με σουτ του Αγιού.

Στο 20′ ήρθε και η ανατροπή με γκολ του Ζαχά και στο 30′ από λάθος του Σούτσεκ ο Σλουπ έκανε και το 3-1. Αυτό δεν ήταν όμως το σκορ ημιχρόνου καθώς στο 35′ ο Αντόνιο με κεφαλιά μείωσε σε 3-2 και ξανάβαλε τα «σφυριά» στο κόλπο.

Με πέναλτι του Έζε στο 66′ η Πάλας έκανε το 4-2 και φάνηκε να «κλειδώνει» τη νίκη, αλλά η Γουέστ Χαμ είχε απάντηση ξανά καθώς στο 73′ μείωσε σε 4-3 με κεφαλιά του Σούτσεκ. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Κρίσταλ Πάλας: Τζόνστον, Γουόρντ, Μίτσελ, Γκουέχι, Άντερσεν, Έζε, Σλουπ, Ντουκουρέ (90’+5′ Μιλιβόγεβιτς), Ολίσε, Αγιού, Ζαχά (84′ Έντουαρντ)

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Ζουμά (19′ Ογκμπόνα), Κουφάλ, Αγκέρ, Έμερσον (46′ Κρέσγουελ), Φορνάλς (46′ Μπενραχμά), Πακετά (69′ Ινγκς), Μπόουεν, Σούσεκ, Ράις, Αντόνιο (89′ Κορνέτ)