Συνεχίζουν με νίκες Λειψία και Φράιμπουργκ στο κυνήγι της 4άδας

Λειψία και Φράιμπουργκ επικράτησαν των Χόφενχαϊμ εντός (1-0) και Κολωνίας εκτός (1-0) και συνεχίζουν να μάχονται για την 4άδα της Bumdesliga και την έξοδο στο Champions League.

Λειψία και Χόφενχαϊμ ήθελαν και οι δύο τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η μια για να μην χάσει την επαφή με τη μάχη της 4άδας ποιου δίνει εισιτήριο για το Champions League της νέας σεζόν και η άλλη για να διατηρηθεί πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Τελικά η κλάση και η ποιότητα είχαν τον πρώτο λόγο. Οι Ταύροι απείλησαν με τους Λάιμερ (10′) και Βέρνερ (14′) για να έρθει ο Νκουκνού να σκοράρει στο 28′ δίνοντας τη νίκη στη Λειψία αφού οι φιλοξενούμενοι ουδέποτε φάνηκαν απειλητικοί, ενώ μάλιστα έχασε και ευκαιρία για το 2-0 με τον Αντρέ Σίλβα στο 75′ να σημαδεύει το δοκάρι.

Στους 29 βαθμούς έμεινε η Χόφενχαϊμ μόλις έναν βαθμό πάνω από την 16η Μπόχουμ και τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Λειψία έφτασε τους 54 βαθμούς και βρίσκεται 5η, στο -2 από την 4η Φράιμπουργκ.

Μιας Φράιμπουργκ που όπως συνηθίζει πήρε μια επαγγελματική νίκη με 1-0 με το γκολ του Ντόαν στο 58′ σε μια από τις ελάχιστες καλές φάσεις που έκανε στην αναμέτρηση. Τόσο η Λειψία όσο και η Φράιμπουργκ εκμεταλλεύτηκαν το στραβοπάτημα της Ουνιόν Βερολίνου που έμεινε στο 0-0 με την Μπάγερ Λεβερκούζεν εντός έδρας.

Πλέον η Ουνιόν βρίσκεται στην 3η θέση με 56 βαθμούς, ισόβαθμη με τη Φράιμπουργκ και με τη Λειψία στο -2 από αυτές σε μια μάχη όπου τρεις ομάδες τα δίνουν όλα για δύο εισιτήρια Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ποδόσφαιρο

Συνεχίζεται το θρίλερ με την τύχη του Νασράλα - Νέα ισραηλινά πλήγματα σε Βηρυτό και Τύρο

Ο Λίβανος δέχεται συνεχή πλήγματα από το Ισραήλ - Ούτε ο ισραηλινός στρατός ούτε η Χεζμπολάχ έχουν ανακοινώσει επίσημα ότι σκοτώθηκε ο Χασάν Νασράλα

Σύνταξη

Δεξαμενή αδήλωτων εισοδημάτων βλέπουν στο ΥΠΟΙΚ – Στόχος η πλήρης εξάλειψη των αποκλίσεων εσόδων – εξόδων

Τέλος στις δαπάνες χωρίς παραστατικό θέλει να βάλει το υπουργείο Οικονομικών. Τα επιτρεπτά όρια αποκλίσεων και το πρόστιμο για το IRIS

Σύνταξη

H αποστολή της Βραζιλίας για τα ματς του Οκτωβρίου κόντρα σε Χιλή και Περού (pic)

Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας, οι οποίοι θα βρεθούν στην αποστολή για τα επικείμενα παιχνίδια με Χιλή (11/10) και Περού (16/10) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007