Αλμέιδα: «Είπα στα παιδιά ότι είμαι περήφανος που προπονώ αυτό το γκρουπ» (vid)
Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Περήφανος για τους παίκτες του και τη μάχη που έδωσαν στη Λεωφόρο, εμφανίστηκε στην Cosmote Sports μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ο Ματίας Αλμέιδα.
Όσα είπε ο Αλμέιδα:
Για την παλαιότερη ατάκα του πως «όσο έχω 11 παίκτες η ομάδα θα παλεύει» και ότι βγήκε στο γήπεδο απόψε;
«Μ;oλις είπα στα παιδιά ότι είμαι περήφανος που προπονώ αυτό το γκρουπ. Για την αγάπη που δίνουν. Για τον σεβασμό που δείχνουν τόσο στη φανέλα, όσο και στην ιστορία της ομάδας. Είχαμε 8 παίκτες με προβλήματα. Άλλος με πονόκοιλο, άλλοι με πυρετό. Τα έδωσαν όλα».
Για τη συνέχεια;
«Πάντα παραμένουν όλα ανοιχτά. Μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Εχουμε ένα ντέρμπι και δυο επίσης σημαντικά παιχνίδια. Ο ΠΑΟ έχει δυο ντέρμπι. Ολοι οι παίκτες έχουν περηφάνια και θα παίξουν γι’ αυτό. Όλα είναι ανοιχτά».
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» με Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442