Αύριο Δευτέρα 1 Μαΐου θα ριχτούν και πάλι στις αναμετρήσεις του Madrid Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, με τους δύο Έλληνες πρωταθλητές να αναμετρώνται με λίγες ώρες διαφορά, όπως και εχθές.
Η Σάκκαρη, που ξεπέρασε αργά το βράδυ του Σαββάτου το εμπόδιο της Ρεμπέκα Μασάροβα, θα αντιμετωπίσει στους «16» της διοργάνωσης στο γυναικείο ταμπλό την Πάουλα Μπαντόσα, στην αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για της 17:00 ώρα Ελλάδος.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την άλλη που επιβίωσε στο tie break του τρίτου σετ απέναντι στον Ντομινίκ Τιμ, θα «μονομαχήσει» για μια θέση στους «16» με τον Σεμπαστιάν Μπάες, με το δικό του παιχνίδι να έχει οριστεί για τις 21:00.
Αν νικήσει ο Στέφανος, θα παίξει στους «16» με το νικητή του ζευγαριού του Ρομάν Σαφιούλιν με τον Μπερναμπέ Θαπάτα.
Αύριο θα γίνει ολόκληρη η φάση των «16» στις γυναίκες, ενώ θα κλείσει ο τρίτος γύρος στους άνδρες.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!