Ασταμάτητος. Ο Ολυμπιακός Β’ πέρασε και το εμπόδιο της Προοδευτικής με 1-0 εκτός έδρας και έφτασε τις 5 συνεχόμενες νίκες στη Super League 2. Μάλιστα σκόρερ ήταν και πάλι ο Μπα για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος έφτασε τα 4 τέρματα στα δυο τελευταία παιχνίδια.

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός είναι πλέον στους 23 βαθμούς όντας 9ος στη βαθμολογία του 2ου ομίλου, ενώ η Προοδευτική έμεινε στους 19.

Στα του ματς, η Προοδευτική ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση έχοντας κατοχή μπάλας ωστόσο η ομάδα του Πειραιά ισορρόπησε τον αγώνα. Πάντως ο Στουρνάρας ήταν αυτός που είχε την περισσότερη δουλειά κάνοντας και δυο επεμβάσεις.

Στην απανάληψη η Προοδευτική μπήκε καλύτερα επίσης στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο ισορρόπησαν τον αγώνα αλλά κατάφεραν να σκοράρουν κιόλας με ποιον άλλον; Με τον -τελευταία- συνήθη ύποπτο Αλγκασίμ Μπα στο  71ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση ωστόσο οι Πειραιώτες όχι μόνο κράτησαν το 0 στην άμυνα τους, αλλά είχαν τις ευκαιρίες τους να βάλουν και δεύτερο τέρμα. Τελικώς έμεινε το 1-0 με την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα να είναι ασταμάτητη όπως γράψαμε και από πάνω, αφού πλέον μετράει 5 συνεχομένες νίκες με το σημερινό της 23η αγωνιστικής.

Προοδευτική: Αστράς, Αλεξίου, Σινγκ, Φαζός (31′ λ.τ Χατζηδίμπας), Πότσι, Πίσσας, Νταβιώτης, Τσακίρης (65′ Μπόρχες), Παυλίδης, Μάντιτς, Καπνίδης.

Ολυμπιακός Β’: Στουρνάρας, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαρίνος (70′ Συρμής), Κωστή, Σαπουντζής (70′ Μαυρουδής), Χρυσόπουλος, Αργυρίου.