Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
VW Golf R 333 Limited Edition: Ισχυρή παράδοση

VW Golf R 333 Limited Edition: Ισχυρή παράδοση

Η VW ετοιμάζει μια ακόμα ισχυρότερη και προσεχώς συλλεκτική παραλλαγή του Golf R

H γερμανική φίρμα ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα παραλλαγή του μοντέλου που είναι συνυφασμένο περισσότερο από κάθε άλλο με την σύγχρονη ιστορία της αλλά και τον κόσμο των επιδόσεων με τον «παραδοσιακό» τρόπο.

Ο λόγος για μια νέα έκδοση του Golf R η οποία αναμένεται να πιάσει το νήμα από εκεί που το άφησε το Golf R 20 Years Edition. Σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις η έκδοση θα ονομάζεται Golf R 333 Limited Edition και πρόκειται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στις 31 Μαΐου.

Μέχρι τότε, αν και η VW δεν δημοσιοποιεί πολλές πληροφορίες για το νέο hot hatch, αναμένεται να εφοδιάζεται με τον ίδιο δίλιτρο κινητήρα που εφοδιάζει και την 20 Years Edition, με τη διαφορά ότι στην προκειμένη περίπτωση όπως υποδηλώνει και η ονομασία του η ισχύς του θα σκαρφαλώσει στους 333 ίππους, ανακηρύσσοντας την συγκεκριμένη έκδοση στην ισχυρότερη όλων των Golf.

Bάσει του teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική φίρμα την αυξημένη ισχύ θα πλαισιώσουν μια σειρά από βελτιώσεις που είναι ήδη ορατές, όπως τα αυτοκόλλητα στο κάτω μέρος των θυρών, τα μαύρα καλύμματα των καθρεπτών, τα σκούρα φωτιστικά σώματα,  οι τροχοί Estoril πίσω από τους οποίους διακρίνονται ήδη οι μπλε δαγκάνες και εξάτμιση Akrapovic με τέσσερις απολήξεις.

Εν είδει υπενθύμισης η μέχρι σήμερα ισχυρότερη έκδοση του Golf R επιτάχυνε από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα χρόνος που η νέα έκδοση δεν αποκλείεται να βελτιώσει.

Sports in

Και άλλος μετά τον Αμπόσι: Ποιος πιτσιρικάς του Ολυμπιακού έφυγε για την Αμερική…

Στο Φλόριντα Στέιτ θα μετακομίσει την επόμενη σεζόν ο Τάσος Ροζακέας, ο οποίος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024