Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αταλάντα – Γιουβέντους 0-2: Μια ανάσα από το Champions League οι «μπιανκονέρι»

Αταλάντα – Γιουβέντους 0-2: Μια ανάσα από το Champions League οι «μπιανκονέρι»

Ο 19χρονος Σάμουελ Ίλινγκ-Τζούνιορ συνδύασε το πρώτο επαγγελματικό του γκολ με τη νίκη της Γιουβέντους, με τους «μπιανκονέρι» να φεύγουν με το διπλό (2-0) από το Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα.

Το παρθενικό γκολ του 19χρονου Σάμουελ Άιλινγκ-Τζούνιορ με την πρώτη ομάδα της Γιουβέντους, χάρισε στους «Μπιανκονέρι» σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αταλάντα με 2-0 και τους επέτρεψε να «αναρριχηθούν» στη δεύτερη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος.

Αφού γλίτωσε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο (δοκάρι ο Σκαλβίνι στο 25΄, μεγάλη ευκαιρία ο Πάσαλιτς στις καθυστερήσεις), η «γηραιά κυρία» πήρε προβάδισμα με το γκολ του νεαρού Αγγλου στο 56΄, «κλείδωσε» τη νίκη στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Βλάχοβιτς και εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Μπέργκαμο -που είχε και δεύτερο δοκάρι στο 89΄ με τον Τζαπακόστα- γνώρισε την ήττα μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, μένει στην έκτη θέση και βλέπει τις ελπίδες της για έξοδο στο Champions League να εξανεμίζονται.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Τολόι, Ντζιμσίτι, Σκαλβίνι, Μάελε, Ζαπακόστα, Έντερσον (50′ Μπογκά, 65′ Σόπι), Ντε Ρουν, Πάσαλιτς (60′ Μουριέλ), Κουπμάινερς, Ζαπάτα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Ρουγκάνι, Άλεξ Σάντρο, Κουαδράδο, Φατζιόλι (65′ Πογκμπά), Λοκατέλι, Ραμπιό, Άιλινγκ (82′ Κόστιτς), Ντι Μαρία (82′ Κιέζα), Μίλικ (65′ Βλάχοβιτς).

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Βράζει» η Μέση Ανατολή: Εντολή Νετανιάχου να συνεχιστεί ο πόλεμος με τη Χεζμπολάχ - Πώς αντιδρά η Δύση

Έγιναν δεκάδες πλήγματα εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, η οποία άνοιξε μέτωπο με το Ισραήλ την επόμενη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024