Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Βιέρι: «Με την απουσία του Λεάο, φαβορί η καλύτερη Ίντερ»

Βιέρι: «Με την απουσία του Λεάο, φαβορί η καλύτερη Ίντερ»

Ο πρώην επιθετικός των Μίλαν και Ίντερ, Κρίστιαν Βιέρι, έδωσε τα προγνωστικά του σχετικά με τον πρώτο ημιτελικό του Champions League και έθεσε φαβορί.

Ο «Μπόμπο» Βιέρι μίλησε για το μεγάλο ματς, ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ, για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League και έθεσε ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση.

Ο άλλοτε επιθετικός και των δύο ομάδων του Μιλάνου, πιστεύει πως η Ίντερ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την συμπολίτισσα εν όψει του μεταξύ τους αγώνα (10/5,20:00).

Η Ίντερ έρχεται από ένα σερί 5 συνεχόμενων νικών για την Serie A, έχοντας δεχθεί μόνο 1 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια, ενώ η Μίλαν πέτυχε σημαντική νίκη για την έξοδο την Ευρώπη επί της Λάτσιο, με 2-0, σε αγώνα όμως που έχασε τον Λεάο και «τρέχει» ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων.

Μέσα στο 2023 άλλωστε η Ίντερ έχει κερδίσει 2 φορές την Μίλαν σε ισάριθμες αναμετρήσεις (1-0 για το πρωτάθλημα και 3-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ).

Στην μεγάλη απουσία του Ραφαέλ Λεάο για τους «Ροσονέρι», στέκεται ο Βιέρι και αναφέρει: «Η ικανότητα της Μίλαν μειώνεται κατά 50% με την απουσία του. Αυτός μαζί με τον Ερναντέζ είναι οι δύο κινητήριοι μοχλοί της Μίλαν, ειδικά στα μεγάλα ματς. Ο Λεάο είναι αυτός που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα μόνος του».

Στο «gazzetta dello sport» μίλησε και για την κατάσταση της Ίντερ, λέγοντας: «Η Ίντερ θα εμφανιστεί σε καλύτερη κατάσταση. Τρία παιχνίδια, εννιά πόντοι, έντεκα γκολ, είναι σε καλή κατάσταση. Αλλά θα αντιμετωπίσουν τη Μίλαν που παραλίγο να χάσει από την Κρεμονέζε ή αυτή που κέρδισε εύκολα τη Λάτσιο; Η Ίντερ έχει καλύτερη ομάδα, ειδικά στην επίθεση. Θεωρητικά, δε μπορεί να χάσει από κανέναν».

Sports in

Ουρμπόνας: «Άνθρωποι του NBA θεωρούν ότι ο Φουρνιέ θα πάει στον Ολυμπιακό»

Ο Γάλλος σούπερ σταρ βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024