Η Μονακό θα συναντήσει τον Ολυμπιακό στο Final Four του Κάουνας, με τον Μάικ Τζέιμς να αποκαλύπτει μία συμβουλή του Βασίλη Σπανούλη.
Ο γκαρντ της Μονακό συνάντησε μέσα στη σεζόν τον θρύλο των «ερυθρολεύκων», ο οποίος και του είπε, να κερδίσει δύο ματς για να είναι επιτυχημένος στην Euroleague.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάικ Τζέιμς στο «basketnews»:
«Συνάντησα φέτος τον Σπανούλη και μου είπε το καλύτερο πράγμα. Συγκεκριμένα μου είπε ότι για να είμαι πετυχημένος στην Euroleague και να βρεθώ ανάμεσα σε ονόματα που θα αναφέρουν συνέχεια, θα πρέπει να κερδίσω δύο ματς. Και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσω να κάνω».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!