Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Προβάδισμα πρόκρισης για τη Ρόμα (1-0) – Γλίτωσε στις καθυστερήσεις η Γιουβέντους (1-1)

Προβάδισμα πρόκρισης για τη Ρόμα (1-0) – Γλίτωσε στις καθυστερήσεις η Γιουβέντους (1-1)

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στον τελικό του Europa League έκανε η Ρόμα που νίκησε με 1-0 τη Λεβερκούζεν στο «Ολίμπικο» ενώ η Γιουβέντους πήρε ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Σεβίλλη στις καθυστερήσεις.

Την πρώτη «μάχη» κόντρα στη Λεβερκούζεν κέρδισε η Ρόμα που επικράτησε με 1-0 στο «Ολίμπικο» και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Europa League.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο Μποβέ στο 63′ μετά από απόκρουση του Χραντέτσκι σε γύρισμα του Έιμπραχαμ. Η Λεβρκούζεν είχε ευκαιρίες για ένα γκολ, αλλά έπεσε πάνω στον Πατρίτσιο που κράτησε όρθια την ομάδα του όταν χρειάστηκε.

Ρόμα: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Κριστάντε, Ιμπάνιεθ, Τσελίκ, Σπινατσόλα, Μάτιτς, Πελεγκρίνι, Μποβέ (76’ Βαϊνάλντουμ), Μπελότι (77’ Ντιμπάλα), Έιμπραχαμ

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Τα, Χινκαπιέ, Ταπσόμπα, Κοσουνού (36’ Μπάκερ), Φριμπόνγκ, Παλάσιος, Άντριχ (90+3′ Αμίρι), Βιρτς, Ντιαμπί (72’ Αντλί), Χλόζεκ (72’ Αζμούν)

Ανοιχτή έμεινε η υπόθεση πρόκριση ανάμεσα σε Γιουβέντους και Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιανοί έφτασαν κοντά σε μία μεγάλη νίκη, αλλά την έχασαν στην τελευταία φάση του αγώνα.Ο Εν Νεσίρι στο 26′ έκανε το 0-1 με πλασέ, με τους γηπεδούχους να πιέζουν στο φινάλε και να δικαιώνονται. Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων συγκεκριμένα, ο Γκάτι από κοντά με κεφαλιά έκανε το 1-1 μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά-πάσα του Πογκμπά.

Γιουβέντους: Σέζνι, Σάντρο, Κουαδράδο, Κόστιτς (46’ Ίλινγκ Ζούνιορ), Μπονούτσι (61’ Γκάτι), Ντανίλο, Λοκατέλι, Μιρέτι (46’ Κιέζα), Ραμπιό, Ντι Μαρία (70’ Πογκμπά), Βλάχοβιτς (61’ Μιλίκ)

Σεβίλλη: Μπόνο, Ακούνια, Νάβας, Γκουντέλι, Μπαντέ, Ράκιτιτς, Φερνάντο, Οκάμπος (34’ Μοντιέλ), Χιλ (82’ Λαμέλα), Τόρες (74’ Πάπου Γκόμες), Εν Νεσιρί

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον με ταχύτητα φωτός

Ο Βεζένκοφ επαναφέρει «ρυθμίσεις» που θα απογειώσουν το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024