Ο Λουίς Πάλμα και ο Φαμπιάνο Λέισμαν είναι τα δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή του Άρη για τον αυριανό (14/5) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Τόλη Τερζή. Αντίθετα, για δεύτερο σερί ματς έμεινε εκτός αποστολής ο Μπράιαν Νταμπό, που είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (14/05), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
* Εκτός αποστολής έμειναν οι Brabec (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Manu Garcia (τραυματίας), Dabo, Hajrovic, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.