Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-2: Πέρασαν από το Αγρίνιο οι Κρητικοί και τερμάτισαν πρώτοι στα playout

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-2: Πέρασαν από το Αγρίνιο οι Κρητικοί και τερμάτισαν πρώτοι στα playout

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, σε ένα ματς που οι Αγρινιώτες είχαν τρία δοκάρια και οι Κρητικοί δύο γκολ που ακυρώθηκαν και τερμάτισε στην πρώτη θέση των playouts για τη φετινή σεζόν.

Μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι, ο ΟΦΗ επικράτησε του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 2-0, για την 7η και τελευταία αγωνιστική των playouts. Οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν τελικά τη νίκη, χάρη στα δύο γκολ που πέτυχαν στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης (85’, 90+4’).

Μια νίκη με την οποία ο ΟΦΗ έφτασε τους 41 βαθμούς (σ.σ σε 33 παιχνίδια), με την ομάδα της Κρήτης να ολοκληρώνει τα playouts στην πρώτη θέση, ανεξάρτητα από τι θα συμβεί στο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία. Ο Παναιτωλικός από την άλλη, έμεινε στους 30 βαθμούς. Μια συγκομιδή που τον φέρνει στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση άνηκε στον Παναιτωλικό, με τον Βοΐλη να παίρνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ σκόραρε με τον Ντίκο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το 40’ οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες λιγόστεψαν, με την μπάλα να παίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Παναιτωλικός άγγιξε το γκολ με την κεφαλιά του Στάγιτς, μετά την εκτέλεση φάουλ του Μπουζούκη, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Χριστογεώργου. Τρία λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Καρέλης και κράτησε το μηδέν, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στην ανάπαυλα.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλύτερα το δεύτερο ημίχρονο και απείλησε στο 47’ με τον Λάρσον, αλλά ο Γκρατερόλ έσωσε πάνω στη γραμμή. Στο 49’ ο Παναιτωλικός απάντησε με τον Καρέλη. Ο έμπειρος επιθετικός πήρε την κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Μλάντεν, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του, καθώς η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Χριστογεώργου. Στο 57’ ο Ντίκο σκόραρε ξανά, αλλά και πάλι ακυρώθηκε για οφσάιντ, με τον Παναιτωλικό στο 69’ να έχει τρίτο δοκάρι. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντουάρτε, ο Βοΐλης πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Καρέλης τη δεύτερη, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Χριστογεώργου.

Ο Παναιτωλικός είχε τις ευκαιρίες, αλλά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που σκόραρε. Στο 85’ ο Λάρσον έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Χουχούμης έβαλε το πόδι του και άλλαξε την πορεία της μπάλας, με τον Γκρατερόλ να αιφνιδιάζεται και τους Κρητικούς να κάνουν το 1-0. Στο 90+4’ μάλιστα ο ΟΦΗ έκανε το 2-0 με τον Γκρόνινγκ, μετά την πάσα του Μπιφουμά, με την ομάδα της Κρήτης να παίρνει τη νίκη στο Αγρίνιο και να ολοκληρώνει τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ, Χουχούμης, Λάρσον, Μλάντεν, Στάγιτς, Ξενιτίδης (79΄Ξενιτίδης), Τσιγγάρας (73΄Νικολάου), Μπουζούκης (64΄Ντουάρτε), Ντίας, Βοΐλης (79΄Σενγκέλια), Καρέλης (79΄Ζοάο Πέδρο).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Χριστογεώργος, Διαμαντής, Γιοχού, Γιαννούλης (60΄Μπιφουμά), Μεγιάδο, Ντιουσέ, Λάρσον, Θοράρινσον (76΄Μαρινάκης), Μπάκιτς (76΄Αποστολάκης), Φελίπε (86΄Φαλατάχ), Ντίκο 976΄Γκρένινγκ).

Sports in

Μεγάλη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόκκινος ο Νίκολα Μιλένκοβιτς (pic)

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα ανακοίνωσε σήμερα (18/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024