
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 40χρονος που νάρκωνε και βίαζε τα παιδιά της συντρόφου του
O κατηγορούμενος παρέμενε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση του Εφετείου που του επέβαλε ποινή κάθειρξης 12 ετών
Με ποινή κάθειρξης 12 ετών τιμώρησε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στη Θεσσαλονίκη 40χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό των ανήλικων παιδιών της συντρόφου του.
Πρόκειται για ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, έξι και πέντε ετών αντίστοιχα, που έζησαν έναν πραγματικό εφιάλτη το 2012.
Σύμφωνα με το voria.gr η φρίκη αποκαλύφθηκε δύο χρόνια μετά σε δομή της Ημαθίας όπου έμεναν τα ανήλικα. Μάλιστα, παιδοψυχολόγος περιέγραψε τα καμπανάκια που χτυπούσε η συμπεριφορά των ανήλικων και κίνησε τις υποψίες.
Παρέμενε ελεύθερος
Σε πρώτο βαθμό ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 50 ετών, ενώ σήμερα το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 12 ετών, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς.
Ο ίδιος δεν προσήλθε στο δικαστήριο, όμως με τη σημερινή απόφαση θα οδηγηθεί στις φυλακές, αν και ήταν ελεύθερος εν όψει Εφετείου.
Ο κατηγορούμενος κατηγορείται ότι χορηγούσε ηρεμιστικά σε ενέσιμη μορφή και, αφού εκείνα έπεφταν σε λήθαργο, ασελγούσε πάνω τους.
- Χολέρα στο Σουδάν: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στην πρώτη γραμμή μιας ανθρωπιστικής καταστροφής
- Νεκρός άνδρας σε Airbnb στην Ομόνοια
- Μπορούν οι ΗΠΑ να απενεργοποιήσουν τα ευρωπαϊκά όπλα; – Τι λένε οι ειδικοί για τον «διακόπτη θανάτου»;
- Καιρός: Μετά τα 30άρια, απότομη πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια – Ανάρτηση Καλλιάνου
- Αυτή είναι η μοναδική φορά που έχει ανατραπεί το 0-3 στο Europa League (vids)
- Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και η Αττική Οδός