Τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Γεωργίου Πλατή.
Σύμφωνα με το lamianow.gr, το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 3:00, όταν ένας νεαρός ο οποίος κατέβαινε την Γεωργίου Πλατή (πρώην Καρπενησίου) άγνωστο πώς, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να φέρει τούμπες και να προσγειωθεί (πλάγια) στο οδόστρωμα.
Πρόκειται για το σημείο που πριν λίγες ημέρες ένας ακόμη οδηγός είχε χάσει τον έλεγχο και είχε πέσει πάνω σε δύο σταθμευμένα οχήματα στο ύψος του βενζινάδικου.
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο νεαροί οι οποίοι παρά τις τούμπες δεν τραυματίστηκαν.
Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του συμβάντος διενεργεί το ΑΤ Λαμίας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας