Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Φιορεντίνα – Ίντερ 1-2: Ο Λουτάρο Μαρτίνες χάρισε το Κύπελλο στoυς «νερατζούρι»

Φιορεντίνα – Ίντερ 1-2: Ο Λουτάρο Μαρτίνες χάρισε το Κύπελλο στoυς «νερατζούρι»

Με υπογραφή Λαουτάρο Μαρτίνες, η Ίντερ νίκησε με 2-1 τη Φιορεντίνα με ανατροπή στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και κατέκτησε το τρόπαιο.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έφερε «τούμπα» μέσα σε οκτώ λεπτά τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και έδωσε τη νίκη με 2-1 στην Ίντερ, για να στεφθούν οι «νερατζούρι» κυπελλούχοι για 9η φορά στην ιστορία τους.

Ο Νικολάς Γκονζάλες είχε ανοίξει το σκορ με το το «καλημέρα» για τους «βιόλα» στο 3ο λεπτό, ωστόσο ο Αργεντινός έβαλε την υπογραφή του στο ματς και χτυπώντας στο 29′ και το 37′ πέτυχε τα γκολ της ανατροπής, με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος και την Ίντερ να πανηγυρίζει στο «Ολίμπικο».

Η Φιορεντίνα μπήκε καλύτερα στον τελικό και μόλις στο 3′ ο Γκονζάλες βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά η απάντηση ήρθε, εις διπλούν μάλιστα από τον συμπατριώτη του, περίπου μισή ώρα αργότερα. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες, περί ου ο λόγος, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και αφού αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 από ασίστ του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, έφερε «τούμπα» το παιχνίδι γράφοντας την ανατροπή στο 37΄ από την πάσα του Μπαρέλα.

Η Φιορεντίνα προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο, είχε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά η Ίντερ ήταν καλά οργανωμένη, ο Χαντάνοβιτς ήταν σταθερός όπου χρειάστηκε και κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος. Η ομάδα του Ιντζάγκι στρέφει πια την προσοχή της στο μεγάλο στόχο της σεζόν, στον τελικό του Champions League με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι στις 10 Ιουνίου, στην Κωνσταντινούπολη.

Φιορεντίνα: Τερατσιάνο, Ντοντό (82′ Τέρζιτς), Μιλένκοβιτς, Μαρτίνες (70′ Ρανιέρι), Μπιράγκι, Μποναβεντούρα, Αμραμπάτ (70′ Γιόβιτς), Καστροβίλι (60′ Μαντράγκορα), Ικονέ (60′ Σοτίλ), Καμπράλ, Γκονζάλες.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (58′ Ντε Φράι), Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (83′ Γκαλιαρντίνι), Ντιμάρκο (68′ Γκόζενς), Τζέκο (58′ Λουκάκου), Μαρτίνες (84′ Κορέα).

Only in

Η Ευρώπη νεκροταφείο πυρηνικών αποβλήτων - Τα σχέδια για να χτίσουν «τάφους» χιλιετιών

Ποια κράτη σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τα πυρηνικά απόβλητα – Η αποθήκευσή τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024