Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Eπανασυνδέθηκε με τη μητέρα της μετά από τρία χρόνια

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Eπανασυνδέθηκε με τη μητέρα της μετά από τρία χρόνια

Μητέρα και κόρη τα είπαν για 30 λεπτά, με την τραγουδίστρια να δηλώνει ότι «ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές».

Μετά από χρόνια έντονων διαφωνιών και εντάσεων, Μπρίτνεϊ και Λιν Σπίαρς συναντήθηκαν και πάλι, στο σπίτι της ποπ σταρ και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Οι σχέσεις της τραγουδίστριας με την μητέρα της ήταν τεταμένες λόγω της 13χρονης συντηρητικής κηδεμονίας της από τον πατέρα της, η οποία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021.

Σύμφωνα λοιπόν, με δημοσίευμα του TMΖ, η Λιν Σπίαρς έφτασε στο αεροδρόμιο του Λος ‘Αντζελες και μεταφέρθηκε στο σπίτι του φίλου και μάνατζερ της Μπρίτνεϊ, Κέιντ Χάντσον. Έπειτα, με ένα uber έφτασε στο σπίτι της κόρης της, όπου παρέμεινε για περίπου 30 λεπτά. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο συζυγός της σταρ, Σαμ Ασγκάρι.

Η ποπ τραγουδίστρια ήξερε ότι η μητέρα της θα της έκανε επίσκεψη αλλά δεν ήξερε πότε ακριβώς. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι σχέσεις μητέρας και κόρης έχουν εξομαλυνθεί σε έναν βαθμό, καθώς η Λιν αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα για συμφιλίωση έχοντας «δεσμευτεί να επανορθώσει με την κόρη της».

Ενθουσιασμένη από τη συνάντηση με τη μητέρα της, μετά από τόσα χρόνια, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την παιδική της ηλικία και στη λεζάντα έγραψε: «Η γλυκιά μου μαμά εμφανίστηκε στην πόρτα μου χθες, μετά από 3 χρόνια… έχει περάσει τόσος καιρός … με την οικογένεια υπάρχουν πάντα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν … αλλά ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές !!! Και αφού μπόρεσα να επικοινωνήσω με όσα κράτησα για πάρα πολύ καιρό, νιώθω τόσο ευλογημένη που μπορέσαμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα ΣΩΣΤΑ !!! Σε αγαπώ τόσο πολύ !!! Πςςςςς… Είμαι τόσο ευλογημένη που μπορούμε να πιούμε καφέ μαζί μετά από 14 χρόνια !!! Πάμε για ψώνια μετά !!!».

 Η ανάρτησή της

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024