Δημήτρης Κόκοτας: Τι δηλώνει για τη σχέση με τον πατέρα του και το τραγούδι
Ο τραγουδιστής μίλησε για την αποχή του από το τραγούδι και γενικότερα τον χώρο της μουσικής.
Ο Δημήτρης Κόκοτας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την «απώλεια» του πάτερα του και τη γνωριμία με τη θαυμάστρια σύζυγο του στο καμαρίνι του.
«Η αποχή μου από το τραγούδι δεν ήταν συνειδητή. Έκανα πράγματα παράλληλα με τη δουλειά μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κόκοτας.
Για τον πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα
«Νιώθω περηφάνια όταν μου μιλούν για τον πάτερα μου και όταν συναντώ φίλους του. Ο πόνος του χαμού του πάτερα μου απαλύνει όταν ερμηνεύω τραγούδια του. Μου έχει τύχει να πάρω τηλέφωνο τον πάτερα μου ή να αναρωτηθώ γιατί δεν μου τηλεφώνησε σήμερα. Είχαμε καταπληκτικό πάτερα νοιαζόταν για εμάς ήταν κοντά μας με συμβουλές. Το είχα παράπονο που μου έλειψε στα παιδικά μου χρόνια λόγω της δουλειάς. Δεν ένιωσα ποτέ ότι βρισκόμουν στη σκιά του πάτερα μου, ο κόσμος με έφερε στις πρωτιές. Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός. Άκουγε τους δίσκους μου μετά την κυκλοφορία τους, ήταν σαν εξετάσεις».
Και πρόσθεσε ο Δημήτρης Κόκοτας: «με τον πάτερα μου διαφωνούσαμε για τα πάντα και για τίποτα. Ο πατέρας μου σαν πάππους είχε μία τεράστια αγκαλιά και πάντα μία σοκολάτα ή μία έκπληξη για τα εγγόνια του».
Ο τραγουδιστής μίλησε για τα παιδιά του και τη γνωριμία του με την σύζυγό του
«Κάνω χατίρια και προσπαθώ να είμαι ένας πολύ κάλος πατέρας. Με έχουν μπερδέψει με τον Κώστα Μπίγαλη και τον Διονύση Σχοινά. Η γυναίκα μου παραμένει μεγάλη θαυμάστρια μου. Γνωριστήκαμε όταν είχε έρθει στο καμαρίνι μου να πάρει αυτόγραφο για την αδερφή της. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στον Πειραιά, στο Μικρολίμανο».
- Συρία: Κούρδοι μαχητές σκότωσαν 15 μαχητές προσκείμενους στην Τουρκία
- Λαμία: Παιδάκι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια των γονιών του
- Χεζμπολάχ: «Χτυπάτε την Βηρυττο, θα χτυπήσουμε το Τελ Αβίβ»
- Σοκάρει το βίντεο από τη φωτιά σε μπαρ στο Παγκράτι
- ΣΥΡΙΖΑ: Μια όμορφη εικόνα στην Κουμουνδούρου μετά το τέλος των εκλογών [video]
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ολες οι διαθήκες στην ψηφιακή εποχή