Περισσότερα από 8.000 άτομα βρέθηκαν χθες το βράδυ μετά τις 23.00 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Πεδίον του Άρεως στον Βόλο, καλεσμένοι στο πάρτι του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.
Σύμφωνα με το thenewspaper.gr πρόκειται για ένα πάρτι που διοργανώνεται κάθε χρόνο και προσελκύει χιλιάδες νεαρούς επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα, που ταξιδεύουν πολλά χιλιόμετρα για να δώσουν το «παρών» και να διασκεδάσουν ξέφρενα μέχρι το πρωί.
Κατά την ίδια πηγή δεκάδες ήταν οι κλήσεις που δέχθηκε το ΕΚΑΒ, για περιστατικά ακραίας μέθης με νέους και νέες να μεταφέρονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου ακόμα και με ιδιωτικά ΙΧ, καθώς είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας