Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κατερίνας Ευαγγελάτου στο BHMAGAZINO

Η Κατερίνας Ευαγγελάτου στο BHMAGAZINO

To “BHMAGAZINO” παρουσιάζει μία αποκλειστική φωτογράφιση με την υπογραφή της Διευθύντριας του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου Κατερίνας Ευαγγελάτου, εμπνευσμένης από τον «Ιππόλυτο» του Ευριπίδη.

Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί όπως πάντα με «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» παρουσιάζει μία αποκλειστική φωτογράφιση με θέμα τον «Ιππόλυτο» του Ευριπίδη. Μία φωτογράφιση που φέρει την υπογραφή της Διευθύντριας του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου Κατερίνας Ευαγγελάτου. (Η κα Ευαγγελάτου σκηνοθέτησε την φωτογράφιση αποκλειστικά για το “BHMAGAZINO”). Η εμβληματική και πλέον πολυσυζητημένη παράσταση του καλοκαιριού, παρουσιάζεται τον Ιούλιο, στην Επίδαυρο με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Τσορτέκη, Κόρα Καρβούνη, Ορέστη Χαλκιά.

Στο ”BHMAGAZINO” μπορείτε επίσης να διαβάσετε αποκλειστικές συνεντεύξεις για προσωπικότητες του χώρου των Γραμμάτων, της Τέχνης, της αρχιτεκτονικής, του design, της τεχνολογίας, της επιστήμης, να ταξιδέψετε μαζί μας σε μέρη που δεν είχατε φανταστεί, να δοκιμάσετε πιάτα σε ένα υπέροχο γαστρονομικό περιβάλλον. Το “BHMAGAZINO” είναι απλά μοναδικό!

Sports in

Πώς ο Aλκαράθ ξεπέρασε ήδη τους γίγαντες Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς (pics)

Ο Κάρλος Αλκαράθ ήρθε για να μείνει για πολλά χρόνια στην κορυφή και να γράψει ιστορία ξεπερνώντας τους θρύλους του τένις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024