Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς…

Τι συμβαίνει με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς…

Πηγές από το περιβάλλον του Αμερικανού σούπερσταρ αναφέρουν πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται και του χρόνου στο NBA και δεν… σταματάει.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς γνώρισαν τον αποκλεισμό στους τελικούς της Δύσης από τους Ντένβερ Νάγκετς με τον «βασιλιά» τους Λεμπρόν Τζέιμς κατόπιν, να δηλώνει πως θα πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του πλέον. Οι φίλοι λοιπόν του Τζέιμς ανησύχησαν μήπως σταματήσει του χρόνου, αφού έχει μεγαλώσει αρκετά. Βρίσκεται στα 38 του και δεν θα ήταν παράλογη μία τέτοια απόφαση.

Πάντως σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Λεμπρόν δεν σταματάει, τουλάχιστον του χρόνου. Θα επιστρέψει στο Λος Άντζελες για να διεκδικήσει δαχτυλίδι με τους «λιμνάνθρωπους».

Τάδε έφη το ESPN. Το γνωστό δίκτυο επικαλούμενο πηγές από το περιβάλλον του τόνισε πως ο Λεμπρόν θα αγωνιστεί κανονικά και τη σεζόν 2023-2024. Ο «βασιλιάς» θα επιστρέψει στο «ΛΑ» για να κυνηγήσει το 5ο δαχτυλίδι της καριέρας του στην 21 σεζόν του στον «μαγικό κόσμο».

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος ο Τζέιμς έκανε ακόμα μια πολύ καλή χρονιά, με τους Λέικερς, αφού μέτρησε 28,9 πόντους, 8,3 ριμπάουντ και 6,8 ασίστ κατά μέσο όρο τη σεζόν 2022-2023 χωρίς ωστόσο αυτή του η προσπάθεια να στεφθεί με επιτυχία.

Sports in

Ο Ποντένσε υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του που δέχθηκε ρατσιστική επίθεση και αποβλήθηκε! (pics+vid)

Χαμός στο φιλικό της Γουλβς – Η ρατσιστική επίθεση κατά ποδοσφαιριστή των «λύκων» και ο Ντάνιελ Ποντένσε που αντέδρασε για να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024