Συναγερμός σήμανε στο γυμνάσιο Alessandrini στη Via Einaudi στο Μιλάνο, όπου ένας 16χρονος μαθητής μαχαίρωσε μια 51χρονη καθηγήτρια
Ο μαθητής μπήκε στην αίθουσα με ένα ψεύτικο όπλο και απείλησε τους συμμαθητές του. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, τους ζήτησε να φύγουν από την τάξη και στη συνέχεια φέρεται να τραυμάτισε την καθηγήτριά του στο χέρι με ένα μαχαίρι. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο 16χρονος παραδόθηκε και άφησε το ψεύτικο όπλο σε ένα παγκάκι.
Η δασκάλα φέρει τραύματα στο χέρι και στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Legnano. Η κατάστασή της είναι σοβαρή αλλά φαίνεται να βρίσκεται εκτός κινδύνου.
Abbiategrasso, studente 16enne accoltella professoressa a scuola: ricoverata in ospedale, è grave https://t.co/N2D2fExQuz
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας