Τροχαίο με επτά τραυματίες – Ανάμεσά τους 7χρονο παιδί
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
Τροχαίο με επτά τραυματίες, ανάμεσά τους και ένα παιδί σημειώθηκε την Τετάρτη σε επαρχιακό δρόμο του δήμου Παγγαίου.
Στο επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο κινούταν σε δρόμο παράλληλο της εθνικής οδού Ελευθερούπολης- Σερρών, σε κατοικημένη περιοχή, στον Άγιο Χριστόφορο του δήμου Παγγαίου, επέβαιναν επτά μετανάστες.
Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και στην προσπάθεια του οδηγού να διαφύγει, συγκρούστηκε με φορτηγό. Ο οδηγός τράπηκε σε φυγή ενώ οι τραυματισμένοι επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας.
Οι επτά επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου θα παραμείνουν για νοσηλεία στην χειρουργική κλινική. Δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία τους, ένα άτομο είναι λίγο πιο σοβαρά, ελαφρά τραυματισμένο είναι το επτάχρονο κορίτσι και η μητέρα της, που επέβαιναν στο όχημα.
- Επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο κόβει την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση
- Πόσο χρόνο θέλει ο εγκέφαλός μας για να αποφασίσει αν θα φάμε κάτι;
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Έρχεται παράταση στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442